Asafeymeninannesi Günaydın Annelerimiz 🌸 Bugün tam 2 aylık olduk elhamdülillah 🙏👶 Kafa yapısı ilk doğduğu zaman daha dikti şu an eskiye nazaran daha iyi lakin hala hafif diklik söz konusu Var mı bu tarz sorunla karşılaşıpta zamanla atlatan annelerimiz?
Fullmoon Asafeymeninannesi yeğenimin kafasının arkasında bi kafa daha var gbiydi. O kadar dikti. Şuan 6 yaşında gayet normal bi kafası var. Zamanla iniyo
Emirim Asafeymeninannesi tam bilgim yok ama burda okumuştum kafa sekillendiren ozel yastiklardan bahsediliyordu bi arastirin isterseniz.
Tospagam Asafeymeninannesi oğlum 11 aylık doğduğundan beri sırt üstü yatmadı yan yattı dolayısıyla kafası yanlardan basık ama benim çok hoşuma gidiyo bu kafa tipi arkası düz olmasındansa böyle olması iyi
Thesra Asafeymeninannesi Sivriyse eğer sırt üstü yatırın sağa sola çevirerek arada şekil almasını sağlayabilirsiniz. 1 yaşına kadar şekillenmesi devam edicektir korkmayın düzelir yani kalmaz öyle😌😌
Yavuzuannesi2012 Asafeymeninannesi benim oğlumunda öyle bide saçını sıfıra vurduk kafa tam ortaya çıktı. Bu sefer etraftan bunun kafası büyük bunun kafasında kesin bişiler war dediler moralim baya bozulmuştu hastaneye götürdüm doktor bile dedi sen anlamadın mı bunun kafası farklı tabi war bişi hiç mi sağlık ocağındakiler yönlendirmedi seni dedi ultrason çektik bişi çıkmadı. Başka doktora gittiğimizde kafası gayet normal günde yarım saat kafasının yanlarına yastık koy kafaüstü yatır 6 aya kadar toparlar dedi. Dediğini yaptık we 4 aylığız baya toparladı.
Asafeymeninannesi Yavuzuannesi2012 ayy ztn elalemin dili yok muu. Yastık ve kafaüstü yatır olayını anlamadım pek
Pinkbery Asafeymeninannesi kafa yastıklarından biran önce kullanmaya baslayın daha kucuk oldugu icin kolay şekillenir kafası. büyüdükce daha zor olabiliyor düzelmesi.
Asafeymeninannesi Pinkbery ilk doğduğunda daha kötüydü şimdi yine iyi. Az daha bekliyim diyorum olmadı mecburen o şekilde hareket edecem
Babe Asafeymeninannesi benim kizimin da tepesi sivri ve duz kafa sag sol yatiriyorum eger duzelmezse theraline medical yastik alicam
Babe Asafeymeninannesi insallah olsun bebislerimiz saglikli olsun gulucukler atsinlar da gerisi bos 💕