GmzSnn Merhaba kiLoLarıyLa madur hormonsaL zarar görmüş amaaa weee Laaakin muhteşem warLıkLar doğurmuş anneLerrr😍😍😍😍😍 **BEN DİYORUM Kİİİİ** bu postun aLtında topLanaLım herkes kiLo wermek için yaptıkLarını we işe yarayan herşeyi payLaşaLım hatta günLük yaptığımız yürüyüşLeri yediğimizi içtiğimizi 🤗🤗 birbirimize destek oLarak we asLaaaa çıkıLan yoLdan dönmeyerek kiLo wereLim miii??? 🙈🙈🙈 Bugün itibariyLe bize katıLmak isteyen herkes buyursun 🤗🤗 NasıL dünyaya insan getirebiLdiysek 😱 kiLoLarıda wermek çocuk oyuncağı oLmaLı bize Haydi destekLer başLasın 🤗 Ben bu sabah Her sabah içmek için bugünden itibaren suyumu hazırLadım içine boLca Limon sıktım we çubuk tarçın attım Mekik çektim we 1 saat fiets yaptm Sizde yaptıkLarınızı payLaşın bizimLe **MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR**
NNeslihaNN GmzSnn bende aldıgımdan fazla kilo verdim ama göbegim var sanki niye öyle anlamadım sıkılaşmam mı gerekiyor yani benimde☹️
Firdevs GmzSnn anacım evde işler bitmiyor ki 🤦🏻♀️ Çamaşır bulaşık sil süpür derken çocuk zaten cabası 1 saat uyumaya çalışıyorum oda sütüm iyice gitmesin diye diğer dediklerinden sadece bol bol su içiyorum 3 lt bazen daha fazla limon sütün tadını değiştirirmi bilmiyorum canım zaten çok marazlı bi oğlum var sağolsun her emzirmede kavga kıyamet 🙈🙈
ozgevolkan GmzSnn canım emziren anneler için instagramda emzirenanne diye bi sayfa var Orda ki emzirme danışmanı bayan emziren annelerin, zayıflamak için sabahları limon su içmesi önermiyo Yoksa ben zayıflamak için bunu yapmak istiyordum
Mervecicekli GmzSnn hamileliğim boyunca 16 kilo aldım hamile kaldığımda 34 bedendim Doğum yapalı 23 gün oluyor ve ben aldığım kiloların hepsini istemsizce geri verdim halbuki kilo aldığıma çok sevinmiştim şimdi ben nasıl kilo alırım siz onu söyleyin bakalım😏
GmzSnn [bilinmeyen] diyet yoksa sağLıkLı besLenmek war meseLa şekeri çıkarabiLirsin ekmeği kaLdırabiLirsin hayatından zaten diyet denince öLümüne aç kaLmak sanıyoruz asLında sağLıkLı besLenmek diyet ama türk kadınLarı bakLawa börek warken ne etsin diyeti 😂😂
GmzSnn [bilinmeyen] spor yoksa da boL hareket etmek war yürüyüş spordan sayıLmıyo çok fazLa sende 6 ay bitene kdr yürü bacakLarı sıkıLaştır süren doLunca da burdan dewam ederiz yardımLaşmaya
GmzSnn NNeslihaNN aynen cnm ya geçen bebek görmeye gittik daL gibi kız ama göbek oLduğu gibi duruyo mekik mekmezse tövbe gitmez sanki bide biberiye yağı sürüp masaj yapıp streçLersen eğer böLgeseL yağ yakımı yapıyo basen we göbek için çewremde çok yaradığını söyLeyenLer oLdu
Barsem1912 NNeslihaNN göbeği bağlamadın mı ben sezeryan oldum epidural bu gün 3. Günüm ağrılarım azaldı hemen bağladım rahimin kendini toplaması için gerekli
GmzSnn [bilinmeyen] oLabiLir tempoLı yürüyüş zorLamıştır çünki o spora giriyo normaL yürüyüş yap en azından tw karşısında bişiLer yemeyi kesersin eLma sirkesini duymuştum bazen kiLo duraksamaLarında vucudu şaşırtmak gerekiyomuş tarçınLı LimonLu sudan sonra eLma sirkesinide denerim bakaLm
GmzSnn NNeslihaNN waLLa asLında banada öyLe geLiyodu ama iLk başta 15-30 arası çekiyodum yapışıp kaLıyodum yattığm yere şimdi 100-100 çekebiLiyorm o kadar fazLa yoruLmuyorum sana yorucu geLiyosa yarım mekikLe başLa iLerde farkediyosun üç beş üç beş ekLiyosun üstüne hep
GmzSnn Firdevs yok ay Limon kdr gripLe sawaşan sebzemi war geçiyosa sütten geçsin yani oda faydaLanır
Momofaboy [bilinmeyen] 44 gün oldu doğum yapalı. Şekerli hiç biley yemiyorum(arada bi çikolata çok canım çekiyo napim😜) biraz fazla dikişim vardı oğluş içeriyi parçaladı normal doğuramadım sezaryen oldum zorunlu o yüzden çok hareket edemiyordum bi haftadır daha hareketliyim biraz sıkılaştım. 24 kilo almıştım 14 ü gitti kaldı 10. Bi 5 kiloda ben ekstra vermek istiyorum oldu 15... postu aldım takibe bakalım limonlu suyabende başliim😘
GmzSnn ozgevolkan neden Limon grip iLe sawaşan bütün antikorLarı yükLüyo vucuda sütten bebeğe geçsin yani bence daha iyi
GmzSnn Mervecicekli 😂😂 bana geL bi ayda seni hamiLe haLindeki kiLoya çewirrm 😂 ewde yok yok tw karşısında sabaha kdr yer içersin 😂
Momofaboy Mervecicekli ay allah başka dert vermesin. Hep özendiğim şeydir. Bende su içsem yağa dönüyor daha yemek borusundan geçerken🤣
Emine GmzSnn bende suya limon sıktım çubuk tarçın attım hergün içiyorum 3lt ve bugün 10000 adım yürüdüm 💪 olacak inşallah
GmzSnn Emine oLur oluuurr oLmazmı ödemLer bi haftada gidiyo bu suyLa 1 haftada 5 kiLo ödemim gitti benm