deniz_s yapar mi arkadaslar daha onceki asilarinda olmamisti boyle dun yapildi asisi ara ara yukseliyo
Tospikkkk deniz_s evet yapar calpol verdik biz 38.5 u görünce verdik galiba tam hatırlamıyorum hıysuzluk yapıyor uyku yapıyo
Sevmmm deniz_s dün olduk, bir sorun yoktu. Bu sabah boyun yukarısı yani kafa ve alın atesliydi. 37-38 arası. Alnı 38 lerin üstüne çıkmıştı neyse ki calpol ve duş etkisini gösterdi. Bunlar aşıdan mi oldu emin değilim ama aynı gün olmadı çünkü
Muhasebeciana deniz_s bebekten bebege fark ediyor canim ya benim kizima mesela hic bir devlet asisi ne ates ne huzursuzluk yapmisti ama 6.ci ay asisinda asiri asiri huysuzluk olmustu mesela
Senahatice123 Bizde dün olduk gece ateşlendik. 38 e kadar yükselimce calpol verdik. Çok geçmiş olsun sizede
deniz_s sagolun kizlar bizim ates hic 37 altina dusmuyo endiselendim ben de sikinti mi diye insallah asidandir 24 saati gecti cunku ara ara calpol veriyorum sanki pek hali de yok
AysegulEmre Bizde dün 4.ay aşısı olduk ve ilk defa oplum ateşlendi huysuzlandı 6 saate 1 calpol veriyorum 38 den düşmüyor bi bakıyorum 37 olmuş bi bakıyorum 38.buçuk ne zaman geçer bu ateş illeti ya çok üzülüyorum
deniz_s AysegulEmre ya aynen valla icim sikildi hali de yok belli mirildaniyo hep surekli atesi var havalar da cok sicak bir de ustune kucakta yatiyo daha cok atesi oluyodur boyle napicam bilemiyorum siz dus aldirdiniz mi yasak mi duye sormayi unuttum degilse dus aldircam
AysegulEmre deniz_s 1 gün yaptırma dedi bana dün sabah aşı olmuştu bugün sabah aşı yaptırdığım saati geçince hemen duş aldırdım
UmayZeynep Bizde bugün 4. Ay aşımızı olduk. Hemşiremiz duy aldırabilirsinzdedi aldırdım bende. Uyuyor şimdi ama tetikte bekliyorum.