Ayten-1907 Kızlar ben şu an için emziriyorum.. Sütümde gayet yetiyor 4 aylık olduk.. Ek gıda evresine geçince püre yapmayı düşünüyorum.. Yiyebileceği her gıdayı denerim.. Bu durumda olup mama vermeyen var mı?? Bu şekilde giderse mama vermeyi düşünmüyorum.
ecemm-6161 Ayten-1907 sütün varsa ver canım ek gıdaya gectinnmi ek gıdaya sa başlatmak gerek yoksa bebeğin taşları geç öğrenir ilerde zorluk cekersin yemek seçme konusunda camım etrafım hep oyke sütün varsa meme ile devam et sonra ek gıda ile devam et hemde süt ver
Evelynn Ayten-1907 mama vermek derken?? Mama zaten anne sütü yokluğunda ve doktor kararı ile verilir.
bebegimlebuyuyorum Ayten-1907 Ek gıdaya geçince sürekli ek gıda vermiyorsun zaten. İlk zamanlar günde 1 kez veriyorsun. 1 yaşına kadar anne sütü çoğunlukta. Ama sütünüz varken mamaya başlamayın derim tabi yine siz bilirsiniz. Benim ablam 2.5 yaşına kadar emzirdi mesela. Ben hiç emziremedim .
Muhasebeciana Ayten-1907 mama derken ? Yemek mi yoksa formül mama mi ? Ek gidaya gectiğinde eğer sütün yoksa formül mama ana ağırlıklı öğündür sütün varsa mama kullanmana gerek yok ana ağırlık öğünü anne sütüdür sütün yeterliyse formül mamaya zaten gerek yok
Ayten-1907 bebegimlebuyuyorum anladım canım ek gıdaya gece hem emziriyor hem mama veriyor biraz tuhaf geldi. O yüzden sorayım dedim.