1ipekgibi- Kızım 1 yaşına geldi süte başlamak istiyorum ama hiç bir şekilde içmiyor neler tavsiye edersiniz şöyle yaptım içti dediğiniz bi yöntem var mı?
ecemm-6161 1ipekgibi- canım içine bisküvi koy tatlandırıcı seyler koy meyve ile yapabilirsin sütü şade sevmiyorsa karıştırarak ver annesi belki oyke sever 😊
Peramoms 1ipekgibi- anne sütü bıraktıktan sonra sür içen tek canlı insanoğluymus malesef bir yararı yok ayran kefe ve yoğurt hatta peynir tüketiyorsa süt içmesin boşuna çocuğa tatlı yüklemesi yapmayın
Merveelizz 1ipekgibi- bende aynı dertteyim 1 yaşına gireli 20 gün oldu süt içmiyo biberonda sadece su içiyo onun dışında hiç bişeyi içmiyo. çok denedim sütü uykusunda verdim yine almadı
Elsels Sütü bebeğinize vermeseniz bebeğinize daha çok fayda sağlarsınız. Bebeklerde süt tüketiminin zararlarını bir araştırın internetten. Yoğurt, peynir, kefir tüketiyorsa ne ala en büyük fayda onlarda. Süt içmiyor diye üzülmenize gerek yok
1ipekgibi- Elsels artık mama almak zorluyor mecburen başlamalıyım küçük bebeğe süt vermiyorum ki 1 yaşında uyurken içmek istiyor mamayı yoğurt kefir yediririm ama içiremem ki
Elsels 1ipekgibi- yatmadan evvel kefir içirebilirsiniz tadını sevmezse istediğiniz şekilde tatlandırırsınız
1ipekgibi- Merveelizz evet benimkinde içmiyor ama vermek zorundayım bende burda nasıl içirebilirim onu sordum merak ediyorum sizin gibi ama herkes sütün zararlarından bahsetmiş