Umuttttt 4 aylık olacak 3 gün sonra 5 dakika emiyor daha önce 15 dakika emiyordu şikayet ediyordum şimdi keşke 15 dakika emse 😭😭😭
KutayinAnnesiii Havalar sıcak bu alıyordur ya da burnu tıkalı olabilir. Benim oğlum 4 ay 19 günlük doğduğundan beri 5 dk emer bırakır tek göğsümü sonra emeceği zaman diğerini veririm. Ama şuan hasta grip oldu kuzum ve diş çıkardı 5 dk bile ememiyor 😔
Umuttttt KutayinAnnesiii bunakşam emerken biraz zor nefes aldı meme de galiba burnu tıkandı gece diye de alamamıştım o büyük etken demek ki
KutayinAnnesiii Umuttttt maalesef bir anda drğişiverdi düzenimiz yavrumun yüzü küçücük kaldı hastalıktan koca kış hastalandırmadım yaz günü başımıza gelenler 🤦♀️ çok dikkat edin bir de salgın var şuan maalesef biz de ailecek yakalandık ishal kusma ateş biz atlattık çok şükür ama oğlum üstüne bir de grip oldu çok zorlanıyoruz şuan
Umuttttt Zdk çişli bezi normal dolu alıyorum ama 5 dakika emiyor diye doymayacağım düşünüyorum mama veriyorum 90 cc onunda 30 40 cc sini bırakıyor genelde
KutayinAnnesiii Zdk bizim çiş oranımız düştü ama kakasını yapıyor günde 4 5 kere sıcaklardan diye düşünüyorum bazen hiç yapmıyor bezini değiştirene kadar bazen de 1 kere yapıyor çişini 🤔
KutayinAnnesiii Umuttttt evet burnu tıkanınca da ememiyor lar ne kadar sütün olsa da emmek istemiyor ama önce çözüm bulmalı ben gece falan demeden serumnfizyolojiyle temizliyorum yoksa nefes alamıyor ve emmesini de etkiliyor
Umuttttt KutayinAnnesiii her gece kontrol ediyim ozman bazen nefes alması güzel diye aklıma gelmiyor ama gece tıkanma oluyor
KutayinAnnesiii Umuttttt biz 1 aylıkken öyle çok kötü olduk acile gittik o gece hiç uyuyamadı hava vermişlerdi ve serumfizyolojiyi belki videolarda görmüşsünüzdür bir burnundan sıkıp diğerinden çıkarttı hemşire. Ben yapamıyorum ama eşim yapıyor çok tıkandığı zaman öyle rahatlıyor