Kbrblr 34 günlük kızım gece çok ıkınıyor uyku gözünden akıyor fakat ıkınmaktan uyuyamıyor. Neler yapabilirim rahat uyuması için yardımcı olabilir misiniz çok üzülüyorum gerçekten. Gündüz uykusu daha iyi. Bu bir süreç mi geçer mi
GiybetReis Kbrblr gazı çıkmıyordur biogaia damla kullanabilirsiniz. Tabi doktora danışmanızı öneririm herşeyden önce. Biz bir de mamaya zeytinyağı damlatıyorduk yarım çay kaşığı. Ayak masajı yapabilirsiniz elma yağıyla.
Hanzade13 Kbrblr bizdede durum aynı 😔 gündüzleri güzel uyuyo ama geceleri sürekli ıkınma derdinde aslında gazını da çıkartıyo ama yetmiyo sanırım. YouTubeta güzel gaz masajı teknikleri var ben onları yapmaya çalışıyorum
Berra60 Kbrblr biogai gaz damlasi duzenli kullanimda cok ise yaramisti bizde. Yine bi gorunn dr ama. Bunun sebebi gazdr masaj yap annesi karnina . Yotubedeb bak gaz masajina
ayshoo gazdan malesef aynı süreçten geçmiştik karnına ayaklarına masaj yapın probiyotik damla (biogaia) kullanın düzenli hergün aynı saatten doktorunuza danışıp yanında gaz damlasıda kullanıyordum ben anca rahatlıyordu canım
bugun3101 Kbrblr doktorunuza hemen danışın. Bazı bebeklerin laktoz intoleransı oluyor o da böyle rahatsız ediyor. Bizde vardı çok şükür atlattık. Gece kıvranmalarını videoya çekin gösterin ben öyle yapmıştım bu sayede teşhis koydular ve sonra çok rahat ettik.