Sevmmm Vücudunun diğer bölgelerinde sıkıntı yok ama alnı 37-38 hatta bazen 38 in bir tık üstü oluyor. Ateş olsa her yerinde olması gerekmez mi neden alnı böyle yüksek diğer bölgeleri normal? Daha önce başına gelen var mı ne anlama geliyor bu? 4-17 günlük.
Mirac_21032019 Sevmmm hayir cnm bazen ates sadece kafada olur onemli olanda o.Takip et bir cay kasigi calpol ver 4 saatte bir.Baktin dusmuyo ozaman gotur enfekdiyonal olabilir.
Sevmmm Yelda35 Dün 4.ay aşısı yaptirdik . Dün hiçbir şey olmadı bugün hem biraz huysuz hem de alın ve kafada yüksek . Ilık duşa soktum calpol verdim . Alnı hala 38 lerde
esiladerininannesi benim kızımında doğduğundan beri alın bölgesi 37.2 dir vücudu hep soğuk ben ateşi çıktığını ya kulak ölçümünden yada koltuk altından öğrenirim sende öyle bakabilirsin bazen bazı bebeklerin baş bölgesi sıcak olabiliyor
Sevmmm esiladerininannesi dün 36.6 idi alın bölgesi . Ama klima açıktı öyle çıkıyordu. Şu an kapalı 38 lerde 🙄
Sevmmm Mirac_21032019 çok sağ olun. Calpol verdim zaten sürekli de takip ediyorum hem kafa hem alın olcuyorum. Kafa 37 lerde alın 38
esiladerininannesi Sevmmm dönüşümlü ağrı kesici ver dolven ve carpol olarak birde ılık bi duş aldır ince giydir aşıdan kaynaklıdır büyük ihtimal hemen geçer canım doktorumuz bize hep böyle yaptırıyor
Sevmmm esiladerininannesi Calpol var sadece. Önce onu verdim sonra ılık duşa soktum uykusunda takip ettim çok şükür 36.8 lere düştü ☺️
esiladerininannesi Sevmmm oh çok şükür canım ala doktorum ilk önce dolven ver 4 saat sonra carpol ver demişti istersen dolabında bulundur ☺️