Denizanasiii Çok az gülüyor gunde 1 kere belki saatlerce konuşuyorum her hizmetini yapıyorum ama yok gülmüyor ama diğer herseyi yapıyor ayına göre
Melikeeeecansuu Denizanasiii görüyormı gorme reflexıne dıkkat ettınmı goruyomu dıe gülmesi kazım cunku
nursocum Denizanasiii Bazı bebeklerin mizacı öyle benim oğlumda gülmeyi sevmezdi yaşından sonra o bizi güldürüyor köfte 😂
dontsleppyunhappy Denizanasiii benimkide öyleydi. Ben güldürmeyi bilemiyorum galiba. Annem onla oynardı nasıl gülerdi. Bende taklitçi gibi yapardım ama bana gülmezdi.
Denizanasiii Melikeeeecansuu Biseyler gösteriyorum falan onları takip ediyor telefona falan bakıyor gülüyor ama çok az gülüyor dediğim gibi gunde 1 kere falan
Melikeeeecansuu Denizanasiii korkma annesı belkı benım oglan gbı sınırlı olacak ben ogluma suratsız dıye sevıyorum benımkı laf verırsen cok guluyor yada kendı kendıne guluyor. Genelde kasları felan sınırlı oluyor onda bı sıkıntı yok gozlerı felan takıp edıyorsa
Momm12 Uykulu olduğunda aç olduğunda yada bir sıkıntısı olduğunda genelde Gülmez bebegim ruh haline göre değişiyor
Denizanasiii Ayzagokcemom Canım görmesinde sıkıntı yok çünkü oyuncak falan gösteriyorum oynatıyorum oyuncağı me tarafa götürsem o tarafa bakıyor odanın içinde beni takip ediyor mesela tabi göz doktoruna goturcem bu ay
Ayzagokcemom Denizanasiii evet götürün ona rağmen yine tepki vermiyor ise bir de çocuk doktoruna götürürsünüz. Ama bazen tamamen mizaç olarak da o şekilde bebekler olabiliyormuş siz 1-2 hafta daha gözlemleyin.
Denizanasiii pinar5595 3. ayında gülmeye basladi ama çok gülmüyor öyle benimki arada sırada Bi gülücük atıyor
Sevinc24 Denizanasiii benim ilk kızım hiç gülmezdi hep suratı asıktı ikinciye hamileyken Güler yüzlü olsun çok istedim 1.5 ayından beri gülüyor hatta şu an 3aylık bu akşam oyun oynarken kahkalarla gülmeye başladı tamamen mizaç
Abc_1010 Denizanasiii merhaba benim bebeğim de çok az gülüyor sizin ne zaman gülmeye başladı acaba tam anlamıyla
Denizanasiii Abc_1010 6.aylık olduktan sonra biraz gülmeye başladı ama tam olarak 1 yaşından sonra kahkaha atmaya başladı suan 22 aylik ve o bizi güldürüyor ☺