Umutaras Kızlar selam bizim travel sistem bir bebek arabamız var ancak hepimizin bildiği gibi seyahatlerde çok zor oluyor taşıması bağaja sığdırması vs uygun fiyatlı kullanışlı bir bastın bebek arabası almayı düşünüyorum ancak sırt kısmı falan tam yatar olması lazım vs önerilerinizi bekliyorum😘
Yelda35 Umutaras canım chicco’nun vardı ağırlığı 3 kilo hatta elime aldım ne hafif dedim bi bakın isterseniz
Ayzagokcemom Umutaras baston değil de e bebekten hamilton marka arabayı aldım ben tek elle kapanıyor çok hafif ve basit. Kabin boy oluyor katlanınca. Sürüşü de çok güzel tavsiye ederim
_elmaliturtam Umutaras Chicco’nun 3kilo bir arabası var benden ondan almayı düşünüyorum goody modeliydi sanırım
gozdesh _elmaliturtam bende goody aldım 7 kilo diye biliyorum. Kargo da henüz gelmedi ama gidip mağzadan bakmıştım çok kullanışlı rahat, tek elle katlanıp kabin boy olması büyük kolaylık.
Zolizo Umutaras joie brisk lx baston. Sürüşü çok güzel yağ gibi kayıyo araba. Tentesi uzun. 7 kilo. Ön tekerler süspansiyonlu. Sağlam. Ben çok hafif arabalara güvenemiyorum uçup gidecekmiş gibi geliyo biraz sağlam olmalı araba tok durmalı. Ben çok memnunum. E bebekten aldım, bir bakın isterseniz.
asellina20 Umutaras cenix marka aldım 5 ay önce yatıyor ama tam yatar değil onun dışındakiler çok güzel memnunum
_elmaliturtam gozdesh Belki dediğim farklıdır. Baston kurtarıcı ya baştan arastirsaydim direk. Baston alirdim
aNewMommy Umutaras prava marka baston bebek arabası aldım, tam yatar, tentesi tam kapanır, tentede bebişi rahat görebilmek için fileli gözü de var 500e almıştım ve çok kullanışlı.