ANNEBALIIII Kızlar havuç, kabak, yoğurt tadımları yaptık üç gün kuralı ile. Sizce mevsime uygun olarak başka ne tattırabilirim. 🌼
Ayalayay ANNEBALIIII yoğurt kabak havuç patates yumurta peynir şeftali elma armut muz… bu şekilde ilerledik . Brokoli mevsimi değil
ecemm-6161 ANNEBALIIII sebzeleri bitir meyvelere geç yaz meyveleri var taddır zamanı geçmeden vitamin alsın bilsin hepsinin tadını canım 😊
Ayalayay ANNEBALIIII sebzelerden sonra meyveye geçin . Çok şükür yaşamadık. İçine hakiki zeytinyağı koyup verdim hep
Ayalayay zey-ni_55 1 çay kaşığıyla başladım . Hangi sebzeyi vereceksem buharda haşladım çatalla ezdim anne sütüyle kıvamını açtım içine zeytinyağ ekledim.
Yarim_Kilo_Kiyma ANNEBALIIII Pürelere sarımsak ekleyin derim azar azar, enginar, kapya biber, semiz otu, bezelye, avakoda. Meyve için acele etmeyin derim. Şahsen öyle yaptım.
Yarim_Kilo_Kiyma ANNEBALIIII Ben 1 diş sarımsak ve az patates ile buharda haşladım. Az ilik suyu ya da normal haşlama suyu ile blendardan geçirdim. Sevdi ve yedi. Ve sebzeleri sürekli döndürererek verin derim. Meyveyi nasılsa yiyecek. Ben 1 aydan fazla sadece sebze verdim acele etmedim hiç. Çok şükür çok iyi oldu