PrensAnnesi1661 Kızlar iki buçuk yaşında oğlum hiç bişey yemiyor ne meyve ne sebze ne peynir yer hiç bişey yemiyor bir tek cici bebe yiyor hatta üç dört saat vermedim cici bebe yemek yesin dedim yok iki üç kaşık anca yiyor ne yapicam iştah şurubu mu alsam :(
Melankoli PrensAnnesi1661 3-4 saat açlık değil ki🙄 Siz cicibebe verdikçe o yememeye devam edecek. O yaşlarda kızımın 24 saat su içtiği olurdu.
Ysfefennannesi PrensAnnesi1661 benim oğlum iki yaşında sabahları zaten sadece zeytin yiyor bu ara meyve desen onu hiç ağzına sürmüyor ama Ama Abur cuburları istiyor bende ne yapacağım şaşkınım, yemekleri yiyor ama başka hiç bişey yemez
PrensAnnesi1661 Melankoli evet suyu çok içiyor meyve suyunu da içiyor ama yemek yemeğe gelince ne yemek yer ne yumurta peyniri asla ağzına sokmaz herkes çocuk zayıflamış diyor morelimi iyice bozuluyolar
Periii13 Benimki de aynı 2 yaşında. Özellikle nasıl kahvaltı vereceğimi şaşırdım. Peynir, zeytin, omlet hiç birşey yemiyor. Kuru ekmek, makarna falan yiyor. Meyve çok severdi onu da bıraktı. iştahsızlıkla ilgisi yok. 2 yaş bebekleri hep böyle.