Ecelila Bugün alışveriş yaptım ayıptır söylemesi 150 liraya bebeime beyaz ağırlıklı geldim makineye koydum kocam siyah tişörtünü yanlışlıkla at hepsi krem rengi oldu nasi kurtarırım çok morelim bozuldu
AliyeAsel Ecelila sürekli beyazlarla yıka canım biraz açılır rengi bende sarı tülbentle atmıştım yanlışlıkla
Humus Ecelila biraz beyaz sabunlu suda bir gece bekletip tekrar yikayabikirsin. Oyle bekleyince benm bazi seylerin az da olsa renkleri acilmisti.
Esma34 Ecelila canım o kıyafetleri bi kovaya koy kaynar suyla doldur kovayı alacağın leke çıkarıcıdan ekle bi gece beklet sonra makinede yıka. İnşallah çıkar.
Ecelila Biraz kaynattım arkadaşlar leke çıkarıcı koydum sonra tekrar yıkadım eski haline dönmedi ama bi nevi rengi topladi
Cennetkokulum__ Koray siz çöpe mi atardınız? Neden cöpe atsın yazık değil mi? Evin içinde giydirsin..
AygulSina Ecelila vanish isini gorebilir kaka lekeleri icin kulandim ben bir gece bekletiyordum bem beyaz oluyordu. Bide guneste uzun uzun dursun ozamanda bem beyaz oluyor
Lovely90 Ecelila beyazlarla beraber biraz yüksek derecede yıkasan belki çıkar ama her türlü deforme olur biraz gibime geliyo 😔 sonra tekrar bebe deterjanı ile yıkarsınız
Cennetkokulum__ Koray çocuğun yediği helal giydiği haram denilen şey boşa denilmemiş. Parayı çok kolay kazanıyorsun galiba. Bende daha önce boyadım ama kıyamadım atmaya ve ev içerisinde giydirdim. Kalkıpta dışarda kimse giydirmez zaten. İyi geceler