ozgesahiiin Kizlar bugun 4.ay asisi olduk suan 38.2 lerde atesi hastaneye gitmeli miyim? Uzeride ince
Mervenis ozgesahiiin calpol ver canim ilik banyo imkanin varsa yaptir yoksa ayak altlarini şakaklarini kulak arkalarini ilik suyla yika
Blt-aslmom ozgesahiiin Bende bugün hastanedeydim 4 saatte bir calpol ver eğer düşmezse direk götürün doktor hastaya ateş düşürücü verince düşmez direnç gösterirse ateş hemen getirin demişti çok geçmiş olsun
ToprakandMom ozgesahiiin Ne zamandır var ateşi? Ilık banyo yaptırsan iyi olur.38.5 üstüne çıkarsa ve calpol verdiğin halde düşmezse götürebilirsin. Calpol verip 10 dk sonra bakıp düşmedi diye telaş yapma. saat tut calpol ver 1 saat sonra ateşine yine bak düşmeyen ısrarcı ateşse bekleme direk hastaneye git.
Mervenis [silindi] ben yaptirmistim herhangi bir sorun olacagini soylememisti hemsire bir sorunda yasamadim
[silindi] Morfrenk oğlumu en son aşı yaptırınca hemşire 3 gün diye diye tembih edip yolladı ben de anlamdım
paslan Kol altına alnına nemli bez koyun ılık duş aldırın calpol verin korkmayın takip edin. Rabbim şifa versin canım, bizim de oldu 4. Ay aşılarında ama inatçı bir ateş değildi sizin de hemen düşer inşallah
Mervenis [silindi] annelerin yaptigi hicbirsey boşa değildir😊 o an hassas davranman belki doğru olandı 🥰
ozgesahiiin ToprakandMom sabah 4 gibi vuruldu igneyi eve geldigimde verdim o yuzden tekrar vermek.istemiyorum ya cok kararsizim
Mom0768 ozgesahiiin 38.2 ise direk fitil uygulayabilirsiniz büyük ihtimalle düşer zaten düştükten sonra tekrar çıkarsa 38 kadar müsade etmelisiniz direnç sağlaması açısından vücudunun 38′i geçerse yine fitil veya dolven verebilirsiniz birde ılık suyla alın ve koltuk altına kompres yapabilirsiniz.
ToprakandMom ozgesahiiin 4-6 saat ara ile verebilirsiniz. Fakat fitil kullanmayın doktor tavsiyesi dışında. Siz saat başı ateşini kontrol edin. Aralıklı olarak calpol verin. Düşmez ısrarcı ise hastaneye götürün beklemeyin.
karpuzlulimonata ozgesahiiin canim sen zaten saat 4 gibi vermissin calpolu ideal olani 6 satte bir vermektir bu tarz durumlarda hiç direnme kilosuna göre ver lütfen. Ilık kompres uygula mutlaka, korkma menenjit ateş yapar yarın da takipte tut. Bir an önce atlatın inşallah 🙏🙏🙏