Ahsenimveben 7 ay 19 günlüğüz kızım var . bu aralıkta olan anneler uyku düzeniniz nasil? kac uyku yatırıyorsunuz gündüz ?
buselidunya Ahsenimveben 7 ay 24 günlük kızım. Gündüzleri uyandığından itibaren iki buçuk üç saat arayla uykuya geçiyoruz, sanırım 4 uyku yapıyor gece de sadece emmek için uyanıyor 2-3 saatte bir. Bu şekilde 🥰
Ahmetcimmm Gündüz 3 kez yatıyor ama uykusu hiç yok çok hafif en fazla 20 dk uyuyor gece de 8 de uyuyor 12 de emiyor sonra sabah karşı 4 de uyanıyor emerek 7 yi ediyoruz sonra da uyanıyor zaten düzen oluşturamadım bi
Ahsenimveben Ahmetcimmm memede uyuyan çocuksa emdikten sonra emzik verin birde destekli olur uytur sonra atar zaten emziği
Ahsenimveben Ahmetcimmm ilk uykudan önce banyo ettirin sıcak yerde yaşıyorsanız birde banyo muhakkak olsun oda serin olsun ilk uykuya yatırım Birde böyle deneyin
Ahmetcimmm Ahsenimveben 4 den sonra meme de uyuyor öncesinde beşikte uyuyor 4 den sonra Her 20 dk da bir emmek istiyor beşikte uyumuyor
bebek1334 7+23 günlüğüz. 7.30 8 kalkış 9.30 ilk uyku bazen 1 saat bazen 1.buçuk birlikte uyuyoruz benimde uykum oluyor uyandıktan 2 buçuk saat sonra 2. Uyku genelde 13.30 yine 1.30 saat uyuyor 6.30 gibi 3 uyku 20 dakika bazen 30 9 da gece uykusu 12 emme 3 de emme 6 emme bu kadar. Benim yatağımda yatıyor beşigi dar sürekli dönüyor bi çare bulamadım napsam ?
Ahsenimveben bebek1334 aynen bnde mardin deyim beşikte sıcak tan çok uyanıyordu çareyi Bend e yatağa almakta buldum
Ahsenimveben buselidunya bizi de galiba 8 bitince de di ama kâğıda baktım 8+ 7 günlükken cagirdilar aşı icin
Ahsenimveben buselidunya nerde verilecek sağlık ocağında mi küçük diye kan almıyorlar bebislerden cunku
Ahmetcimmm Ahsenimveben kahvaltı akşam çorba veriyorum öğlen de meyve boyu70 cm kilosu 9 kilo gelişimi gayet güzel çok şükür 7 aylıkken 9 su şimdi 8 aya 1 hafta kaldı kaç kilo bilmiyorum tam