Deniz3402 6.5 aylık. Sürekli dönüyor yatakta sabit durduğu yok 2saat ancadır. O döndükçe ben uyuyamıyorum. 😑😑
Mom544154 Deniz3402 benimki hareketlenmeye başlayınca mamasını veriyorum anca o zaman duruyor. Sizin kide acıkıyor olabilir
3subat Deniz3402 sıcaktan oluyor benim bebeğimde öyleydi odada klima açmaya başlayınca baktıkki daha rahat uyuyor ve uyku süresi uzadı
sevgi88 Deniz3402 bizde 9 gün sonra 6 aylığız dönmeyi öğrendiğinden beri uykuda uyanıkken dönüyor bunu birde sıcak tetikliyor ceryanda bırakmamak şartıyla odayı serinletiyorum birde çıtçıtlı badi ile yatırıyorum
balannesiii Deniz3402 2 bucuk yaştan sesleniyorummmm👍 Artık dönemiyor beşikte ve bir iki dönmeden sonra bizim yatağa geliyor😂 ya ben yada eşim terkediyoruz yatağı valla
bsr_a_a Deniz3402 ben çareyi 7.ayda odasını ayırarak buldum, yok ben uyuyamıyordum ve gündüz zombi gibi geziyordum çok şükür ondan sonra rahatladım
Kader3434 Deniz3402 benimki de aynı 6 buçuk aylık beşik dar geliyo istediği gibi rahat dönemeyince de ağlayıp uyanıyo
2papatya Deniz3402 dönmeyi keşfettiği için ilk zamanlar uykuya dalması zor oluyo ama kızlarımdan yola çıkarak söylüyorum bazende ya bezi rahatsıZ etmiş oluyo ya acıkmış oluyo ihtşyacını giderince uyuyor