kubraege Kızlar oğlum 1 ay 2 günlük. Elleri hep soğuk. Üşüdüğünü zannetmiyorum doktorlar ensesinden anlarsınız diyor ensesi gayet sıcak. Ama o eller eldivensiz asla ısınmıyor. Sebebini bilen aynı şeyi yaşayan var mı
Hasret kubraege benim oğlum da 3 aylık Canım eldiveni bırakmıştık ama havalar soğudu ya ellerinin soğuk olduğunu farkettiğimde eldiveni takıyorum haklısın ensesinden karnından kulak memesinden üşüyüp üşümediği de anlaşılır
1annee1 kubraege kan dolaşımı en de on ayak ve ellere ulasrmis o yuzden soguk oluyor. Ama havalar serinledi icin rht etmiyorsa tak bir sure daha. Bebeginde kucukmus
Merveedd kubraege 56 günlüğüz elleri hep soğuk hepte eldiven taktım bir haftadır çıkarttım el kasları kuvvetlensin die
Kumsalbal Benim bebegimde 1 ay 7 günlük aynı sorun bizde de var elleri soğuk oluyor. Eldivenleri çıkartıyor diye çorap giydiriyorum ellerine. Öğlen bide akşam yatarken çıkartıyorum. Sabahları cok soğuk oluyor.
NNeslihaNN kubraege bende iki gündür çorap giydiriyorum havalar soguk elleride soguk eskilerde ufak geliyor ama çorap çok güzelmiş gerçekten çıkmıyo😀
Hasret [bilinmeyen] biliyorum keşfetme dönemi de sıcak olduğunu hissettiğimde çıkarıyorum şuan da çıkardım zaten 😊teşekkürler
Muazzez kubraege daha çok küçük oldukları için vücûd ısılarını dengeleyemiyorlar canım benim oğlumun elleride genelde soğuk döşüne dokunarak vücûd ısısını anlayabilirsin ama üşüdüğünü düşünme şimdiden böyle üşüyor diye düşünürsek kışın napıcaz 😊
kubraege Muazzez yok ben üşüdüğünü düşünmedim çünkü ensesi sıcacık ama eller buz gibi olunca ne olabilir diye düşündüm canım. Ama kayınvalidem sürekli üşüyo bu çocuk deyip kat kat örtüyo üstünü çıldırıyorum 😭
Minikprens kubraege canım benim bebeğimde 11 günlük ellerini emzirdiğini zaman bana dokunsun diye çıkartıyorum hemen üşüyor ısınmıyor. Benimki sizden de küçük sanırım normal havalar soğudukça çıkarmamayı planlıyorum