Nurcannn Kızlar merhaba sizlere sorum şu ki bebek doğduğun da 60 cm olur mu buna tanık olanlar var mı veya bebeği 60 cm olan varmı:)
Ah_neredeee_vah_neredeee Nurcannn benim kızım 52 cm doğmuştu az daha sıksaydım kendimi olurmuş valla 🤣😛
Nurcannn Tazeanne3434 bence de maşallah ama yalan söylediği ortadaydı yinede sorayım doğan varmı dedim 😂
Mom987 Nurcannn 57 cm doğan biliyorum ama bu da çok çok nadir olur 60 cm uzun geldi bana. 53 cm doğan bebekler bile uzun doğdu deniyor 60 çok uzun
MihraNilkuzusu Nurcannn Kızım 54 cm doğdu. Şuanki 7 ay 8 günlüğüz 78 cm olduk. Genetik olduğunu düşünüyorum çünkü eşim de ben de standartların üstündeyiz. Az daha zorlasam herhalde olurmuş 😅😅
Alphaville Nurcannn benim kızım 38 haftalık 54 cm doğdu, 2 buçuk yaşına geldi hala persentilde üst sınırda.
Doga_sever Nurcannn Turk bebekler ortalama 52 cm. Doguyor. Genetik cok onemli bu noktada. Eger anne baba asiri uzunsa aile genel olarak uzunsa 60 cm de olabilir tabi. Ama Turkiye de biraz zor :) ben hic duymadim gormedim
Mircet Nurcannn eşim 57 cm doğmuş 😂 kaynanamın rivayetlerine göre şimdi 1.88😂 erkek kardeşim 55 cm doğmuştu oda 1.85