Ayseee27 Bu bi sorun mu acaba boyuda çok yavaş uzuyor çok minyon kaldı kızım. Doktorlarda içimi rahatlatmıyor artk.
Milamoms Ayseee27 bizde 15 ay 13 gunluguz 3 aydır 8 kilo 800 gram çok araştırdım argivit focus alıp kullancim
Soraz39 Ayseee27 kefir verdiniz mi kızım 11 aylıkken iştahsızdı kefir vermeye başladım meyveli yulaflı yapıyorum hem çok seviyor hem o zamandan beri iştahı yerinde çok şükür.Aşırı hareketli ona rağmen 11,2 kilo
aycanbebek Ayseee27 Balık yağı kullanıyo musunuz? Sağlıklı gelişim açısından çok fayda sağlıyo benim oğlumunda kilo alma problemi vardı doktor easyfishoil multi verdi bi kaç aydır düzenli kullanıyoruz kilo alımı yemek yemesi falan çok iyi şu an
Milamoms Merveberk Balık yağından sonra aldı biraz ama yürümeye başlayınca durdu kilo alımı gerçekten çok çok hareketli bir çocuk 2 saniye tutamiyoruz
Milamoms Merveberk her gün bir çay kasigi ile başladık biz vermeden önce iyice carkalayin her defasında mutlaka
Ayseee27 aycanbebek ocean kullanıuorum ama vitaminsiz sade olanı çünkü vitamin değerleri normal çıktı ama almıyor yine de