prensannesi55_ Merhaba kızlar bebeğim 6 ay 12 günlük emmedi hiç tutmadı bu yüzden her gün sağım yapıyorum 3 4 saatte bir sağdığımda 60 ya da 80 cc gelirdi şimdi ise 30 cc den yukarıya çıkmıyor bebeğim emmediği için çok normal ama çok üzülüyorum ne yapabilirim
Gizem_Teo prensannesi55_ benimde azaldı tatlım sağmıyorum ama emiyor bazen gelmiyor bile. Karpuz yediğimde sütümün arttığını farkettim dene istersen. Kavun karpuz ve üzümde artıyormuş
1lina1anne prensannesi55_ 3 4 saat cok gec surekli sagim yapmalisiniz nekadar harekete gecirirseniz okadar sut kanallari calisir
endoplazmikretikulumiste prensannesi55_ hastane tipi sağım makınası kirala günlüğü 20 TL gibi bişe komple memeyi 10 dakkaya boşaltır zaten ikili oluyor 2 saatte bir sağdıpındada sütün artmaya başlar piyasada satılan pompaların maleaef birkaç aya motor gücü düşüyor günde bin cc ye çıkan duydum hastane tipiyle
prensannesi55_ Gizem_Teo Denerim canım teşekkür ederim keşke benimde emse bir şekilde gelirdi ama makineyle bir yere kadar işte 😔
1lina1anne prensannesi55_ dereotu sogan limon bu uclu salatayi hergun yapin yada drrroyu corbasi havuc buar en cok sut yapan besinler ve gunde 3 litre su 3 ana ogun 3 ara ogun yiyin bakin nasil artiyor ve yarim saatte bir sagin gogsunuzu 3 4 saat mumkun degil kesilir siz sutunu kesmek isteyen annelerin yaptigini yapiyorsunuz suanda surekli sagin
prensannesi55_ 1lina1anne Bebeğimden inanın ki vakit bulamıyorum bu kadar sağdığıma şükrediyorum çok huysuz asla kendine kendine oyalanmıyor uykusu gelince krize giriyor 1 saat uyutmaya çalışıyorum yarım saat sağmam o kadar imkansız ki
1lina1anne prensannesi55_ kiyamam sana yaa cok uzuluyorum tek basina cocuk bakan annelere bende cok zorlandim asiri hemde allah kolaylik versin
endoplazmikretikulumiste prensannesi55_ markası önemli değil benim dediğim başka hastanelerinde alıp kullandığı sağma makınası piyasadakiler başka , hastane tipi çok kuvvetli çekip çıkarır sütünü acıtmıyorda uğraşma boşa o pompalarla saatlerce hepsini boşaltmıyor o cihazlar
1lina1anne prensannesi55_ yaarim saat degil canim benim yarim saatte bir sagmalisin surekli cektir ya elinle iki dk bi sag durur yaa okadar
hhanim prensannesi55_ oyle dusunmeyin 1.5 -2 yasina kadar sağıp verenler cok var. Tatli cok arttiriyor sutu birde havalar ısındı, su tuketiminizi cok artirin
prensannesi55_ hhanim Sağmak zaman ve uğraş gerektiriyor gerçekten bebeklerden vakit bulmak lazım ben bebeğim acıkınca mamaya koşmak zorunda kalıyorum sağmak en az 10 15 dakika 😔 Anne olmak çok zor benim gibi annelere daha zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
prensannesi55_ 1lina1anne Yarım saat sağmak acıtır zaten biliyorum canım 6 aydır sağım yapıyorum bebeğimden vakit bulsam inan ki her zaman sağarım ama olmuyor malesef mama içirmek ayrı süt sağmak ayrı ek gıda ayrı ev işleri ayrı biz annelerin işi o kadar zor ki
prensannesi55_ 1lina1anne Amin canım inşallah eşim çok yardımcı oluyor sağolsun ama bebeğim o kadar zor ki gözleri alerji oldu şimdide o yüzden daha zorluğu arttı
prensannesi55_ endoplazmikretikulumiste Günlük 20 tl 1 ayda çok fazla ediyor mamada alıyorum bebeğime maddi anlamda çok zorlanırız