endoplazmikretikulumiste Elifsrslmz sedaksıyon yöntemi narkoz dediğim . Yenidoğan dışındaki tüm bebeklere sedaksıyon yöntemiyle sünnet edıyorlar zaten ameliyatlı sünnet ise
Periii OyaGny inşallah rahat sağlıklı bir sünnet olur hayırlı olsun benim oğlum da 3 aylıkken oldu ilk gece çok zor geçti sonrasında çok şükür iyiydi iyi ki beklememişim o zaman yaptırmışım bugün 10,5 aylık
sherlock_mom OyaGny olur merak etmeyin işin zoru dün bitti bile😊 ilk 2 3 gün krem sürerken acıyodu galiba 4 gün sonra falan baya rahatlamıştı acısı yoktu ama görüntüsü 1 ay içinde düzelmişti😊
OyaGny sherlock_mom çok şükür dünü atlattık çok korkuyordum çok ağlayacak diye şükür çok ağrısı olmadı 😊🙏 ağrı kesiciyi de bugün 3 4 saatte bir vermeye başladım 🥰
Ozbek42 OyaGny hiç korkma 4.5 aylıkken yaptırdım keske daha önce yaptırsaymışım dedim ilk çişini yapınca ağladı oğlum sadece onun dısında olabildiğince açık bıraktım altını hemen kapandı 1 haftada tamamen iyileşti.. temiz tutun bol havalandırın çabucak geçiuor
OyaGny Ozbek42 havalandırayım mı doktor hiç bu konuda bişey demedi bana havalandırırsam daha çabuk mu geçer dün olduk bizde
Ozbek42 OyaGny tabiki açık yara ne kadar haba alırsa o kadar hıxlı iyileşir ayrıca o bölge pis bir bölge nemli kalırsa enfekdiyon riski artar.. bana da demedi doktor bezin içinde iyileşiyor dedi ama ben acık bıraktım
OyaGny Uraz58 canım dün yaptırdık biz korktuğum kadar olmadı şükür şuan iyi yaptırmadan önceki hali gibi iyi ki yaptırdık diyorum şimdiden
OyaGny Efem123 dün yaptırdık biz İnan korktuğum kadar olmadı şimdiden diyorum iyi ki yaptırdık da bitti bu da.iğne yapılırken ağladı bide sünnet yapılırken elini kolunu tuttuğumuz için sıkıldı öyle ağladı
Periii OyaGny 15-20 güne kadar anca eski hali gibi oldu Ama bir hafta on gün muhafaza ettik beze değmemesi için pet bardak kesip üstüne koyuyorduk
OyaGny Ozbek42 çok teşekkür ederim canım hiç aklıma gelmemişti bugünden itibaren onlara dikkat edeceğim ❤️