Gokcemm0 Kızlar 7 günlük bebeğim memeden çekince hemen uyanıyor bende yalancı emzik vermeyi düşünüyorum sizce erken mi değil mi bilemedim ne yapacağımı böyle böyle nereye kadar bilmiyorum
2bebikli Gokcemm0 bize doktor bir aydan önce vermeyin damak gelişimi için demişti bir aylıkken verdiğimde tuttu zorlanmadı ama her bebek bir değil tabi
Defne0111 Gokcemm0 4 aylık olucak bebeğim en başında vermedim sonrada tutmadı öğürdü vermek istiyorsan ver alışsın sonra almaz
Gokcemm0 Sesaa1 istiyorum ama küçük daha diye kıyamıyorum ama böyle de olmaz gibi memeden inince gözünü açıyor hemen
Gamzeburkan Gokcemm0 illaki birgun vereceksen ver ilerde çok işine yarayacak benimki 5 aylıkken bıraktı çok zorlandim
Asilinannesi35 Gokcemm0 ben verdim kabul etti yenidogdugu zmaan birşey olmadı olmaz da yani bence. Verilebilir.
Sevgi-91 Ben de haftasında verdim 3 aylıkken meme reddi yaşadık tam 5 hafta sürdü en sonunda emziği bıraktıralım bir de öyle deneyelim dedik çok şükür memeye döndü. Her çocukta meme reddi yapacak diye bir şey yok ama riskli karar sizin