Timurcan Kızlar ilk defa uçağa bineceğim bir büyük valiz var bebek arabası var bir de termos var içinde dondurulmuş yemek olacak bunları alırlar mı kaç kiloda alırlar bilgi verir misiniz bebeğim ve ben tek olacagiz
Merve Timurcan valizi uçağa verirsiniz. Yiyeceğini kabine bebek bakım çantasına alırsınız. Türk hava yolları bir şey demiyor ama diğerlerini bilemem :) iyi uçuşlar şimdiden ✈️
Gorkem_28 Timurcan Bebek için ekstra valiz hakkınız var diye biliyorum pegasusla 2 hafta önce İstanbul’a gittim bebek bakım çantamı tartmadılar bile
Gorkem_28 Timurcan Bebek arabanızı da uçağın içine kadar götürebiliyorsunuz inerkende size teslim ediyorlar
Busramaden Timurcan 15 kg size 10 kg’da bebeği veriliyor toplamda 25 kg valiz hakkınız oluyor bunun haricinde de yanınıza aldığınız çantalar tartıya Koyulmuyor bebek çantası falan bebek arabanızla uçağın içine kadar gidebiliyorsunuz kapıda teslim alıyorlar uçakta inerken de size geri teslim ediyorlar
liyamira kilo fazlasının ödemesini yaparsın zaten yemek konusunu hangi firmayla uçuş yapıcaksan ara sor canım her firma aynı değil biri alır biri almaz havalimanı çalışmıştım önceden senin için en sağlıklı bilgi müşteri hizmetlerini aramak olur 👍
Timurcan Gorkem_28 Teşekkür ederim ya bide valizi acaba önemli esyam var desem yanıma verirler mi ki valizimde büyük icine robot süpürge koyacam🤭
Busramaden Timurcan Valiziniz kabin boy olsaydı yanınıza alabilirdiniz ama büyük boyları vermiyorlar yanınıza isterseniz onun için ekstradan bir valiz yaparsınız yerinizi almak isterseniz küçük bir şey Yanınıza aldığınız valizi en fazla 8 kg ağırlığında olmalı fazla almıyolar
Albertosss Timurcan canım onu yanına al çünkü çok özensizler fırlatılıyor hatta ve hatta birkeresinde kadının valizi patlamıştı 😏kadın sitem etti falan birde içinde öyle şeyler olursa risktir yani el bagajı yap onuda yanına Al kişi başı 15 kilo fazla olursa sardırırsın ekstra ücret verirsin hayırlı yolculuklar