Ahsen09 Kızlar bebeğim bir aylık oldu daha bebek arabası almadı ben yoyko city almayı düşünüyorum da yani ona karar verdim aranızda kullanan var mı acaba yardımcı olursa sevinirim
Aysun1983 Ahsen09 ben travel sistem kanz d’go aldım ağır değil pratik kullanımı fiyatında gayet uygun yalnız araba bagajını kaplıyor uzun seyahatlerde biraz sıkıntı
Eesay Ahsen09 kendi aracınız varsa ve eviniz yüksek katlarda değilse kesinlikle travel öneririm. Çok konforlu hem bebek hem sizin için, ben çok memnunum. Ama hafif olsun, otobüse dolmuşa biniyorum derseniz baston alın daha pratik🌸
arkeologolcam Ahsen09 Sadece travel almayın diyorum başkada bir şey demiyorum o kadar zor o kadar yer kaplıyor ki anlatamam
1ana1bebe Ahsen09 valla benimkide travel nuna pepp next bebek arabası aşırı aşırı memnunum hiç yer kaplamiyor bebek çantasından az kaplıyor düşünün, tek elle sürüş, manevra iyi hafif ebebekte satılıyor fiyatıda uygun
Egehaninannesi Ahsen09 travel sistem hiç önermiyorum çok hantal . Tek başıma kullanmak eziyet gibi. Şimdiki aklım olsa almazdım