Dilaelif Merhaba arkadaşlar kızım 9 aylık olcak yarın boyu 73 cm kilosu 8 kg nasıl sizce iyimi bu aralar hiç yemek yemiyor dişten olabilirmi 3.400 doğdu
Ebeana Dilaelif bende aynı dertten muzdaribim yeri geliyor mama sütte almıyor ek gıda zaten yok denecek kadar az dişten diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Ebeana Dilaelif yaaa aynı şekilde o kadar yemekler boşa gidiyor beyfendi için salça bile yaptım et suları peynirler hepsi küp küp paketlenip buzluğa atıldı ama bu gidişle babayla biz yiyeceğiz 😂
Dilaelif Ebeana napcaz böyle takıntı haline geldi bende öyle güzel mamalar yapıyom yemiyo yemiyo yemiyo
ikizbabymom Dilaelif canım 22 aylık ikizlerimde 1 kase yemeği ikisine yediriyorum bitirmiyolar önceden muhallebiyi severek içerlerdi şimdi o da yok ama ben kilo sevmediğim hatta korktuğum için sorun etmiyorum bu durumu
Dilaelif Ebeana aynen ya herşeyini özel yaptım buzlukta bekliyo bugün markete giderken bi abla gördüm para istiyodu yanındada bebeği 1 buçuk yaşında falan ayakları çıplak ama maşallah nasıl kilolu güzel bebekti allahım hepsini sağlıklı kılsın inşallah
Sirius-10 Dilaelif biz de bi iki aydır böyleyiz 10.5 aylık şuan ağzını kitliyor pütürlü şeyleri tükürüyor çok zorlanıyorum 😞 bir dişi var henüz diğer iki tanesi de çıkmak üzere ama hala çıkmadı ondan mı bilmiyorum ama herşeyi reddediyor