Aslan Eczane tavsiyesiyle aldim 2 gundur veriyorum ama bebegm iyice gazlandi kivraniyo cok fena neden daha kotu oldu bole anliyamadim onami iyi gelmedi acaba vermemelimiyim uykusunda rahat uyuyan cocuk smdi kivraniyo surekli
Fullmoon Aslan o bi artış yapmaz ama prebiyptik diye biliyorum ben onu. Tek başına bi gaz ilacı değil. Benm kızımda da hiç işe yaramamıştı. Ama şöyle bi durum var. O ilaçların iyi gelip gelmediğini anlamak için saatine dikkat etmeli ve bi süre kullanmalısınız
Sibellllll Aslan biz de kullanıyoruz zaten gazi geçirdiği soylenemez 🤷♀️🤦♀️ ama kesinlikle damlayi bıraktığım zamanlarda durum icinden cikmaz bir hal aliyor bizim için
Gulbeyz Aslan yanında bide gaz damlası kullanın geçer şimdi biogia bagırsaklarını düzenlerken bebek gazını çıkartamayabilir karnına masaj yapın bacaklarını bisiklet sürer gibi yapın geçer inşallah
ebraradnn Biogia gaz ilacı DEĞİL bağırsak düzenleyici zaten tatlım Benin doktorum onunla birlikte zinco önermişti
Ozgenur45 Aslan valla canım Bnde dr tavsiyesi ile aldım gerçekten etki bile etmiyor ama Yinede kullanıyorum
Gorkemm Aslan ilk 40 gün çok gazliydi kızım. Doktor biogai önerdi 2 güne etkisini gördüm çok memnun kaldım
Funnymom Aslan canım bio gaia nın etkisini görebilmek için her gün aynı saatte 5 damla kullanman lazım.
Mrym_gkce18 Aslan 4 aydır kullanıyoruz bi sıkıntı olmadı ki biogaianin yan etkisi yok canım hergun aynı saatte kullanmayı dene