ebrarin_annesi Kızlar ben dolap uygulamasindan güvenilir bir satıcıdan bu fondoteni aldim fakat icime bir kuşku düştü orjinal degilmi ki benimi kandırdı diye bu numaralardan vs anliyaniniz varmi 🙄
Laden ebrarin_annesi kutusundaki barkodu sorgulayabilirsiniz. Kaç yılındı üretildiğine kadar çıkıyor🌺
ebrarin_annesi Kolafatma biliyorum ben internett sitesinden seyehat boyunu alicaktim 🙄 ayni hesaba gelicekri ama herkes orjinal urunler diye yorum yapmis ansiizn atilmis bulundim 😏 barkod yok urunu onaylamis bulundumm 😒
Kolafatma ebrarin_annesi benim bi arkadasim ayni sey oldu uygun diye aldi benim le onu cildi ayni renk onda degisik durmus benim normal duryor anlicagin kadin baska marakin dokmus oraya
Reyna ebrarin_annesi bende bu markanın bazı ürünlerini kullanıyorum parfüm makyaj malzemesi vs boynerden alıyorum sizin elinizdekini almadım ama bu marka pahalı bir marka kimse gerizekalı değilse 110 liraya satmaz kullanılmamışını
ebrarin_annesi Reyna ya bende normal internet siteisnden alcktim 😒 salak gibi inandim yorumlara 😕 atildimm iade edeblrsem edip internet sitesinden vercem🙄