Mrv-0809 Kızlar bebeğim 5.aydan beri sürünüyor 9 aylık olduk hala emeklemiyor bu şekilde olan var mıydı
Esila15 Mrv-0809 benim kızım 10 ay 11 günlük . Yeni yeni emeklemeye başladı . Yerde dönüyordu ama emekleyemiyordu
asz Mrv-0809 benim bebeğimde 7.ayında ellerinden babası ile tutunca yürüyordu evde dışarda.herkes bu oğlan 9 aylık yürür dedi.bizimki 12.ayda yürüdü.10 aylık ta emekledi canım.
2papatya Mrv-0809 11 aylıkken emekledi kızımın biri.. normalde başka bebekler yürür bile dert etmedim her bebeğin gelişimi farklı şimdi ikizi ondan önce emeklediği halde onu geçiyor 😂😂
gDa Esila15 Emeklemeye nasıl başladı? Benimki de 10 aylık yerde dönüyor ama emeklemiyor. Bir anda mi emekledi? Yoksa önce emekleme pozisyonunda bir süre bekledi mi?
Esila15 Mrv-0809 emeklemeden de yürüyebilirlermiş . Benim kızımda hiç emeklemez gibi geliyordu bana . 9aylık kontrolümüzde emeklemememin doktor sorun olmadığını söylemişti
Weewe Benim oğlan hemen hemen aynı anda emekleyip yürüdü. 11-12 ay civarıydı. Çok takılmayın her bebek aynı değil hiç emeklemeden yürüyen bebek de çok.
Alparslanmirzabyrm Benim oğlumda 5 aylık süründü baya bi emeklemedi 8 9 aylık gibi emekledi 11 aylık yürüdü