[silindi] Kızlar robot süpürgeniz ne marka nasıl memnun musunuz? Almak mantıklı mı sizce? Bir bebeğim var yetişemiyorum bende de takıntı var illa hergün süpürücem 😒 napmalıyım şuan indirim varrrr
Tgbygt [silindi] Merhaba benim var kullanıyorum çok memnunum Mi vacuum pro markası hem siliyor hem süpürüyor bebekli ve evde evcil hayvanı olan aileler için ideal derim
CigdeminMevasi [silindi] merhaba eşim anneler günü hediyesi almştı allah razı olsun cidden iyi kide almş ev alsa bu kadar sevinmezdm😂 alırı tahat ediyorum ev hep temiz duruyo sayesinde
Mamaqueen [silindi] xiaomi aldim memnunum. Ben moplusundan aldim. O ozelligini cok begenmesemde supurmesi cekis gucu harika. O kadar memnunumki tatilde yanimda getirdim 😅 bebekle heryer kirinti oluyor malum gunde 1 kere sarji bitene kadar tum evi yaptiriyorum
[silindi] CigdeminMevasi gerçekten mi? Hergün süpürmekten bıktım bende oğlumun eline bişeyler verip dökünce gelip süpürsün istiyorum 😁
CigdeminMevasi [silindi] bizim günde üç öğün çalışıyo çoğu zamn hele dşarı çıkarkn evi toparlıyorm çıkınca çalştırıyorum geliyorm mis gbi hem süpürğyo hem siliyo
incimercan Çocuklu her eve lazım kesinlikle alınmalı nerdeyse bir yıldır kullanıyoruz. Vakitten ve emekten tasarruf edersiniz..