Burcuckmk Hanzade13 çoğu yerde yok canım maalesef bende samsundayim 2 yerde satılıyor sadece en son trendyoldan toplu aldim
Mom07374 Hanzade13 carrefourda vardır yaşadığınız yerde Carrefour varsa netten sipariş verin kapıda kartla ödeme var
Kabakcekirdegimiray Hanzade13 nerede yaşıyorsunuz. Migrosta var. İstanbuldaysanız çağrı marketlerde de var
Kocakgiller Hanzade13 evet ilk dogdugundada klasik molfix kullaniyordum snra bu pure & softu gordm yumuşack harika bi dokusu vardi hemen aldm ama surekli zibinlarinin arasi nemli oluyordu sk degistirmeme ragmen tekrar yesil olana gctm bidah gormedm
Kabakcekirdegimiray Hanzade13 bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor. Sanal markete bir göz gezidirin. Ankarada olacağını düşünüyorum
Hanzade13 Kocakgiller bende aksine yeşil olanın sızıntı yaptığını duyunca pure&softu denemek istedim. Şuan sleepy kullanıyorum oda çok fazla lastik izi yapıyo o yüzden değiştirmek istiyorum
Kocakgiller Hanzade13 lastik izi bizde kucuk geldigi zaman yapiyor sizde deneyerek tecrubeleyn istersenz🤷♀️