Birkucukeylulmeselesi Bu ilacı kullanan varmı çocuk doktoru na gidemiyoruz eşimin işi dolayısıyla bizden 3 ay küçük arkadaş önerdi iştah açıyormuş bir zararı olurmu acaba
Burcu35 Birkucukeylulmeselesi Biz 2 aydır kullanıyoruz. 2.5 yaşında oğlum. Sabah kahvaltısıyla öğle arası veriyorum genelde ne aç ne tok oluyor. Sanki öğlenleri daha güzel yiyor onu içince ama bilemedm yanlış yönlendirmiyim
Birdunyagezegen Birkucukeylulmeselesi bizde 12 aylık olduk kullanmak istiyorum ama bir yaş için uygunmu acaba
Esmaerol Birkucukeylulmeselesi doktor önerisiyle kullanıyorum bende biraz 12 aylik bebeğim 1 aya yakın oldu sanırım braz etkisi olmaya başladı
Birkucukeylulmeselesi Birdunyagezegen canım bana önerenler çok daha küçük bebekleri birisi yaşına yeni basmıştı birisi 6 aylık daha
Burcu35 Birkucukeylulmeselesi Evet benim aldığım eczanede 2li kutuydu. 1 tane multivitamin, 1 tane balık yağı. Eczaneci ikisini aynı anda açma sırayla bitir dedi öyle yapıyorum. Bide kinetik kum hediyesi vardı kutuda. 150 tl almıştım. İnternetten almayın derim daha uygunlar ama güvenilir değil
Birkucukeylulmeselesi Burcu35 yok internet ten gelmez buraya zaten eczaneden alırım teşekkürler bakamadım henüz bugün bakarım inşaAllah