Mervemasal Normal doğumdan sonra kanama nekadar sürüyor sezeryandan sonra kanama nekadar sürüyor🥺 ben normalle başlayıp 10 santimde sezeryana girdim 14. Günüm ve kanamam hala bitmedi idrar yaparken bile kanama geliyor normalmi bilmiyorm bu durum
Sevgi1 Mervemasal neden öle on cmle aldılar ya beni de 6 cmle aldılar on cm tam açıklık değil miydi bide benim 10 gün sürdü bitti ya erken sanki yok kanamam hiç kesildi ys
Sdnrst Mervemasal 40 bitimine kadar sürüyor bende sezaryen oldum ortalarında kesildi gibi ama devam etti sonra bitti ama Hayla adet görmedim çok şık emzirdiğim için
[silindi] Mervemasal benim 5 gün yoğun oldu sonra 2 hafta adet gibi sürdü sonra penbeleşti 25. Günden sonra falan sarı akıntıya döndü löşi dedikleri. 37. Günümde artk sadece şeffafa yakın akıntım vardı doktorum muayinede lohusalık bitmiş dedi normal doğum yapmıştm
melek_42 Mervemasal 40 a kadar yolu var 40 gün süren de var 15 günde kesildi merak etme 40 dan sonrası sıkıntı demek
Mervemasal Sevgi1 hiç sorma canm suni sancıyla 10 santim oldu zaten bebek tam çıkcakken yukarı kaçtı artık gücüm kalmamıştı ıkınamıyodum ve kendimi kaybetmiştim
Mervemasal Sdnrst sezeryanda az kanama oluyo diye duymuştum benm çokmolunca normalden döndğm diyemi diye şüphelendim
Sevgi1 Mervemasal hay Allah sen mi istedin benim de inmedi bebek kakasını yaptı zora girdi diye aldılar hemen üzuldum sonra seninki yine daha fena olmuş
sengul000 Mervemasal Aynı benimde öyle oldu genede sezeryana almadılar özel hastane olmasına rağmen üstüme çıktılar bastırdılar bebeğimin kalp atışları düştü çok zor oldu ama normal oldu şuan 41.günüm dikişlerim hala çok ağrıyor keşke sezeryan olsaymışım diyorum
Mervemasal Sevgi1 üzüldüm bende tabide o an yaşadıklarım akşıma geldikçe hala gözlerim doluyo ama hayırlısı böyleymiş napalım bebeğime sağlıklı kavuştum ya çok şükğr🙏🏼
Ozgenur45 Mervemasal ben sezeryan oldum canım 35 36 gün sürdü kanamam yani az da değildi adet kanaması gibi geldi son güne kadar
MinikcivcivimDeniz Mervemasal benim sezeryanla 52 gun surdu son gunlerde sariya donmustu. 10 gun sonra normal adet oldum 10 gun surdu emzirmiyorum ben belki ondan adet oldum bilemiyorum.
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Mervemasal bende tan açıklıkla sezeryana girdim de bebeğinizde bir sıkıntı oldu mu sizin