sarisinbayan hunilimomm Allah gonlunuze göre versin İNŞAALLAH ❤️ bidaki ayda deneyin çalışmaya devam ☺️😂
Dogeda ikizannesi07 Ben de kızım tam 2 yaşındayken öğrenmiştim hamile olduğumu ve şok geçirmiştim. İstiyor muydunuz bebek? Çok zor oluyor ama büyüyorlar bir şekilde😊 Hayırlı olsun şimdiden
ikizannesi07 Dogeda tek çocuk olsaydı 2.isterdik ikizlerden sonra düşünmüyorduk plansızdı bakalım hayırlısı olsun 🌸
ikizannesi07 Kelebegimmmm ilaç içiyordum fakat dengemi alt üst etti bıraktım spirali düşünmedim açıkçası yok hayır düşünmüyorduk
RundownMom sarisinbayan döllenme erken olmuşsa verir. Ben adet olmadan öğrenmiştim. Deneyebilirsiniz şansınızı
ikizannesi07 nazlieylul Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin istiyormuydunuz plansızmı oldu😊 ben kan verdim hamile değilmişim hayırlısı olsun bi an şok yaşamıştım😃
nazlieylul ikizannesi07 yok plansız oldu hala düşünüyorum nasıl oldu bnm adetim 17 gün geçti beş kere de test yaptım pozitif hep kan vermeye gidemedm ikerlesin sağlıklı mı blmiyorum nasip şşte bnde korkmuştum ama sanırım bnm var ikizlermde dokuz aylık daha 😅
Demet_k ikizannesi07 geri çekilme ile hamile kalan çok duydum. Hamile kalmak istemeyenler çok dikkat etmeli 🤭🤭