Timja Merhaba güzel anneler Hayırlı Cumalar🌸 bebeğim 2 aylık bir hafta Allah nasip ederse 3 aylık olunca ekimde yurt dışına ailemin yanına gitmeye düşünüyorum bebek arabasıyla uğraşmak istemiyorum valizlerim de olacak onun yerine kanguru almak istiyorum önerebilceğiniz beğndiniz ve memnuniyetle kullandınız kangurunuz var mı hangi marka tavsiye edersiniz 🌸
Mehtaptvz Timja solomombaby ikinci el aldim memnunum ergonomik olmasi yeterli zaten o yüzden bir cok marka var artik
DerenGrkemYetiker Timja kesinlikle solomombaby almalısın. Biz çok memnunuz ben de eşim de taktığı zaman ne sırt ne bel ne de omuz ağrısı çekmiyoruz. Oğlumuz da çok rahat. Yenidoğan aparatıyla birlikte alırsan 4 aylık olana kadar yeni doğan aparatıyla kullanabilirsin.
emelygt Mehtaptvz fiyat olarak kaça aldınız bende almayı düşünüyorm fakat internet de sorduğum bir çok kanguryu yüksek fiyatlara söyledler
Timja Mehtaptvz bende bu marka duymuştum 3 aylık bebeğe icin uygun mu ne zaman kullanmaya başladınız siz 🌸
Mehtaptvz emelygt yenidoğan aparatiyla birlikte ikinci el 100 tl aldim ama ben guvenemem diyorsanız babalinbaby dogru hatirliyorsam aparatiyla birlikte sifir 130 du en son instagramda bakin isterseniz
Mehtaptvz Timja ben 3 aydan once 1 yada iki kez 10 dk kullanmisimdir toplam 3 aydan sonra kullandik genel olaeak doktorumuz ergonomikte olsa 3 aydan once onermedi bizde