Mltems Perşembe günğ 2. Ay aşılarımızı olucaz. Aynı gün 1i bacak 2si kol olmak üzere 3 tane aşı olucak bebeğim. Çok endişeliyim ağlayacağı veya yan etki olabilir düşüncesiyle😔 aynı güne üç aşı çok değil mi
Nhlady Mltems Benimde bebis carsamba olucak 2 ay asilarini bende cok endiseleniyorum ya atesi felan olursa diye zaten huysuz ve aglak bir bebek o zaman hich dusunemiyorum
Yasemin38 Mltems canım aşıya gitmeden önce banyosunu yaptır. Aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmaman gerekli çünkü. Aşı anında kısa süreli ağlar ama hemen geçer ağlaması endişelenme😊yan etkisi olmuyor canım. Eve gelince huzursuzluğu olursa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin
Cidemkisa Mltems bir kol iki bacak olucak aşılarınız biraz kuvvetli aşılar ama bnm iki çocuğumda da yan etki olmadı inşallah sizde de olmaz
DOLANDIRICI Mltems aagliolar ama onlarin sagliklari icin mecbur ben giremedm korktum esim girdi asiya eve gelince ccalpol verdm pek huzursuz olmadi atesi aksam 37 cikinca calpol verdm tekrar oyle gecti gitti umarim sizde sıkıntisiz atlatirsinis
Gmze34 Bacaktaki fazla acımıyor aglamadi koldaki acidi 5 dk agladi gecti.ates yapmadi. Gece 2 kere uyandi igne yeri acidi galiba.