Cesurbebek Göz pınarının orası bi kaç gündür kanlı dişleri çıkıyor ondanmı yoksa havalardanmı bilemedim ne iyi gelir ağrı kesici verince gecıyor ama olmadı doktora götüreceğim başına gelen varsa önerilenizi paylaşırsanız sevinirim
Teemo07 Cesurbebek kendini çok sıkınca ağlarken oluyor. Hatta suanda da iğne ucu kadar var. Daha önce de kan alırlarken cok aglamıstı kendini sıkmıstı o zaman oldu. Kabız mı, belki yaparken zorlamıstır kendini?
MelissaYurtsever Cesurbebek merhaba bizde aynı problemi yaşadık Ali Türker göz doktoruna götürdük. İnstagramdan bakabilirsiniz.. Kendisi bir günde 5 cocuk bu şikayetten geldiğini söyledi. Sıcak hava toz alerji yapıyormuş çocuklarda. Dışarıda güneşten korumak gerekiyormuş gözlük ve şapka gibi. Ev içerisinde halının üzerine çarşaf sermeli ve şampuan gözüne gelmemeli dedi. 2 damla verdi şuanda iyileşti şükür
minikbaykus Cesurbebek Su an aynı durum bizde de var göz pınarı değilde diğer yan tarafı kıpkırmızı üç dört gündür. Bizimde büyük azilar gelecek salyasi akıyor ona yordum bende dişleriini yıkacak çünkü kasintidan
Cesurbebek Teemo07 yok canım aksi bi durum sadece üst azı ve köpek dişleri aynı anda patlıyor kabız veya öyle çok bi ağlaması yok
Teemo07 Cesurbebek anladım, bilemedim. Ama bizimkinin sebepleri bu şekildeydi. Umarım önemli birşey değildir.
Cesurbebek MelissaYurtsever yaaaa evet aslında alerjıde geldi aklıma çok teşekkür ederim en iyisi doktora gözükmek
MelissaYurtsever Cesurbebek dişten kaynaklı değildir görümcem de çocuk doktoru göz doktoruna gösterin eğer 3-4 gün geçmez ise gösterin