Metecikmom Gmze34 çok geçmiş olsun çatlağı nasıl anladınız, conformil tadı baya acıymış öyle mi içti mi
Gmze34 Metecikmom tesk etrim cok agladi krem surcektim baktim 3 tane catlak var bicak kesmis gibi poposunda kan vardi direk doktora gittim.conformil i kusmayinca 5 gun boyunca verdim tadina alisti kakasini normal yapti kremlede catlagi gecti
Gmze34 Metecikmom 3 farkli marka kullandik biogaia iyi geldi tek sorun cabuk bitiyodu 5 damlayla basladik 3 e dusurduk
Minisinannesiii Metecikmom dışarı çıktıkça veriyodum bide bazen sütüm azalıyodu doğmadığını hissettiğimde veriyodum geçen hafta full verdim artik meme de emmiyo sogudu heralde hipp çok iyi diye duymuştum bu seferde onu aldım daha 2 kez kullandim onuda pek sevmese de içiyo 😊
Pinarmete Mevacanimkizim merhaba bende evolvia kullanıyordum dünden beri bebelac gold veriyorum ama sanki doymuyor. Sanki erken acıkıyor ve onceden yediğinden fazla yemesine rağmen doymadı. Anlamadim gitti ve gazdan dolayı da huzursuz mamadan dolayi mi bi türlü anlamadım . Oğlum 48 günlük
Mevacanimkizim Pinarmete mamadan olabilir her bebekte aynı olmuyormus bende 150cc veriyorum yemek saati gelmeden 2 saatte bir bazende 4 saat oluyor 10 aylık olucak benim kızım ama çok şükür gaz yada kabızlık yok belki bir iki güne düzene girer yeni baslamissiniz ya
Pinarmete Metecikmom ben erime problemi yaşamadım. Bu mamaya geçmeden bi gece öncesinde gaz sancıları artmıştı bugun daha çok arttı ama mamadan kaynaklı mi yoksa zaten mi arttı onu anlamış değilim
Pinarmete Metecikmom pazar günü diye eczaneden alamadık hemde bi denemiş olalım dedik malum evilvia daha pahalı bi mama. Ama iste anlamadim doyurmuyor sanki
Metecikmom Pinarmete onu bir kere denedim baya gaz cıkarma ya başladı ve agladı ve nedense peynşr kesiği gibi kalıyor sıcak suda da ılık suda da denedim anlamadım
Gmze34 Metecikmom kışa denk geldigi icin oda sıcaklığında kullandim dolaba koymadim.ama siz dolapta kullanin havalar sicak.dolaptan cikartiginizda hemen vermeyin yarim saat disarda bekletin ki buz gibi vermemis olursunuz
Adematlasmom Similac kullandım ilk Kabızlık yaptı şimdi normal aptamil kullanıyorum similaca göre tokluk hissi ve tuvaleti daha iyi deneyip göreceğim bende