Aylingneess Kızlar 3gündür hapşırık ve burun akıntım var bugünde kızım başladı öksürükte var ama ne ateş ne halsizlik başka hiç bişey yok sesimizde değişti kızımda huzursuzluk yok böyle olupta kovid olanınız varmı
aloeverrra Aylingneess test yaptırın belki kovidsiniz kimseye bulaştırmayın, hastalanmasına hatta ölümüne sebep olmayın vebal almayın
prenses3509 Aylingneess su siralar salgin saniyorum bayramda ailemin yanina.gittik.kardesimde ve ailesinde burun akintisi ve bogaz agrisi vardi suan hepimizde ayni durum var kizim 1 gun ateslendi suan ikimizdede burun akintisi var bende bogaz agrisi kizimdada uyurken sadece oksuruk var umarım deilizdr 2 senedir koruduk kendimizi hic hasta olmadık
Mommy_Bird Aylingneess bizde aynı durumdayız ailecek annem test yaptırdı dün negatif çıktı akciğer filminde sıkıntı çıkmasına rağmen yinede bi yaptırın sizde
Swmkva Aylingneess benimde bebeğime nezle dediler 3 gün önce şimdi benim burnum tıkalı halsizlik var ne yapsam bilmiyorum test mi versem ,basit nezle bile paranoyk yaptı bizi
aloeverrra Swmkva tabi ki test vereceksiniz. Ya kovidseniz dışarı çıkıp birine bulaştırma hasta etme riskiniz oldukça yüksek
Girlpower Aylingneess bende sadece burun akıntısı vardı yine de test yaptırdım negatif çıktım nezleymişim siz de her ihtimale karşı test yaptırın bence kızıma bulaşmadı nezle
minikbaykus Aylingneess Ben varım canım. Hapşırık burun akıntısı baş ağrısı vardı. Doktora gittim. Test yaptırdım pozitif çıktım hiç beklemiyordum 14 gün karantina yedim