Kaganalis Sorum baslikta. 4.5 aylik ama yani bildigin buyuk insan gibi agzini sapirdatiyo imm imm sesler yapiyor. Doymadimi acmi diye tekrar emzrimeye aliyorum ama emmiyor. 🤷♀️ Var mi boyle olan ya?
Prensannesiyimm Kaganalis Benim oğlumun dili damağı kuruduğu zaman öyle yapar su ister ama 4,5 aylık diyorsun sadece anne sütümü içiyor bilemedim bilen biri çıkar şimdi üste kalsın
dontsleppyunhappy Kaganalis benimki açken yapıyordu öyle, ama mama içiyordu. Şapır şapır yaptıgı zaman veriyorduk mamayı içiyordu daha saati gelmemiş
Prensannesiyimm Kaganalis ben 3 aylıkken su vermeye başladım doktorum ne kadar anne sütü de içse havalar çok sıcak su ister dedi şuan 16 aylık 2 çay kaşığı kadar günde iki kere ver canım gerçekten havalar çok sıcak
Kaganalis etipuf kasiklami veriyorsun sende ya ben kasikla hep dokuluyor biberonla mi versem acaba yada bardakmi alsak alisitrma bardaklari.
etipuf Kaganalis küçük biberon gibilerinden aldım ben ağzı değişiyo ismini bilmiyorm kullandığım ağızlığın ☺️
Kaganalis dontsleppyunhappy bilmem kucuk mu ne vereyim ki? Sanki yalandikca bisey istiyor gibi geliyor. 2 3 saat olmadan emmiyor. Yalaninca falan aldim emzireyim diye ittirdi beni oyuncaklarını geri gitmek icin agladi. Oyun oynadik sonra acikti uykusu geldi mizmizlandi ozaman emdi. Yalanince emmiyor da susuyormu acaba diyorum bende. Yada oyle kesif yapiyor bilmiyorum ki ne yapsam acaba.
dontsleppyunhappy Kaganalis yani en fazla bir iki kaşık içer o kadar, biraz dene istersen tabi ama. Emzik almıyor mu canım
Dn23-1 Dişleri damakları da kaşınıyordur ama o aylarda biz yemek yerken istiyordu bazı doktorlar ek gıdaya hazırsa erken başlatabiliyor