Ubera Ys21 benimde 1.5 aylık ve 90 cc verdim şimdi.içiyor valla🙈 gün içinde emiyor ama bu saatlerde sütüm yetmiyor.
Tugbatokatli Ys21 pes peşe 90cc çok fazla degil mı ya , ne kadar fazla verirseniz o kadar fazla ister ve bence iyi değil az verin ben de öyle başladım 120cc ye kadar çıkmıştım sonra az vermeye başladım memeye alistirdim ve mamayı kestik
gzdeses @Ys21 benim de öyle bir buçuk aylık 2 saatte bir 90 veriyorum ama anne sütü ile doymuyormuş benim ondan olabilir sizin de kilo alımı nasıl??
Zeybep_3006 Tugbatokatli kilo alımı nasıldi başlarda ben başlarda hem emziriyordum.hemde 60 CC mama veriyordum ama ona rağmen kilo alımı çok yavaş ve şimdi gene emziyorum ama bı haftadir emiyor güzle tutup bırakıyor sürekli bende gün içinde üç defa mama veriyorum ama her verdiğimde 30 CC veriyorum
Ys21 Benimde sütüm yetmiyor galiba çünkü sağıyorum eskiden 60 cc çıkardı şimdi 30 bile doğru düzgün çıkmıyor sebebini de anlayamıyorum
Smyb41 Ys21 bol bol emzirin sonrada sapın. Ne kadar çok talep ederseniz o kadar artar sütünüz birde sıvı alın günde 3lt
gzdeses @Ys21 kilo alımı iyi ise demek ki iştahlı bir bebek fazlasını verin istemeyince ağzını açmıyor zaten
Biyocu 1,5 aylık bebek doğduğunu anlamaz canım o yüzden verirsen içer ağzını kilitlemez yani.her ağlaması da mama istediği anlamına gelmez,90 kök verdin doymadiysa 30 Luk daha yap ama peşpeşe 90 fazla geldi bana..ben o zamanlar 60 ya da 90 veriyordum
Ys21 Zeybep_3006 kilo alımı en baştan beri çok şükür güzel ya ben gün içerisin de 2-3 kez ancak emzirebiliyorum oda çok uzun sürmüyor o yüzden de olabilir mi acaba diye düşünüyorum
Ys21 Ubera sen yine akşama bitiyormuş sütün benimki gitgide azalıyor gibi geliyor sanki bana ya üzülüyorum
Ubera Ys21 bazı günler bana da öyle geliyor. Beslenmeme dikkat ediyorum.su içiyorum yok sadece uyku daha faZla süt yaptırıyor.sağım yapacam fakat bebek sürekli memede son zamanlar onu da yapamıyorum.moralim bozuluyor benimde
Ys21 Smyb41 su içiyorum bol bol aslında sıcak havalar zaten içmemek mümkün değil açıkçası emzireceğim aslında ama ev sürekli dolu şuan da da kayınım var ve yatak odasındaki klima bozulduğu için oturma odasında duruyoruz hepimiz mecburen öyle de olunca sürekli emziremiyorum burası urfa olunca aşırı sıcak diğer odada 2 dk da pişiyoruz çocukla ya
Smyb41 Ys21 sizde kendinize göre haklıdınız ama bebeğinizin alacağı 1damla anne sütü bile herşeyden herkesten önemli eşinizle konuşun bnce biraz yalnız kalın