bitterdelisi244 merhaba kızlar 🌹🌹 kızım 15 aylık. Balık yagı kullanıyormusunuz kullanyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz.. hastaydı ishal kusma ondan dolayı cok zayıfladı güçsüz düştü faydası olur mu sizce ?
Ates_mami bitterdelisi244 19 aylık ve 4 yaşında oğluma easyfishoil veriyorum. Çignenebilir olan. Tadı güzel sanırım. Tekrar tekrar istiyorlar. İştahı açıyor bu bir gerçek. Genelde ögle yemeginden 2 saat sonra veriyorum. Akşam yemegini çok iyi yiyorlar.
Marjinal_Anne2 bitterdelisi244 bende ocean karışık meyveli olanını aldım güzel kokuyor , henüz başlamadık kullanmaya bugün ulaştı elime 🙏🏻
minirea bitterdelisi244 Olur tabi olmaz mı benim kızımın da bağışıklığı çok düşüktü easyfishoil beta glukanlı olanı kullandık beta glukan bağışıklığı çok güçlendiren bişey omega3 de aynı şekilde tavsiye ederim mutlaka faydası olur
Marjinal_Anne2 mihrosum canm merhabalar sen babybomb kullanıyordun degil mi , bende sipariş verdim bugün elime ulaştı da , acaba nasıl veriyordun aç karnına falan mı
kaansmom Rbsv elmalısınada güzel diyorlar aslında ben içmedim hiç ama koklayınca koku gelmiyor sadece bugün oğluma içirdikten sonra tezgaha rdamlattım balık kokusu sonradan gelmeye başladı midem bulandı.
Marjinal_Anne2 bitterdelisi244 evet trendyoldan aldım uygundu eczaneye göre , kullanma tarihi de 2023
bitterdelisi244 minirea teskr ederm yorumun ıcın 🌹🌹🌹 aldım bende zateb ama ıcırmede gucluk cekıyorum :)