Lightning Beyaz çamaşırlarım yıkandıgında bembeyaz olmuyor özellikle eşimin atletleri ne yaptıysam çözüm bulamadım deodorant izleri çıkmıyor şaştım kaldım çözüm bulan varmı? Rica etsem benıde bu dertten kurtarırmısınız
Elf-b Lightning ben çamaşır sodası döküyorum valla beyazlarım bembeyaz😂 deneyin bence belki sizin beyazlara da iyi gelir
theAna Lightning omo sıvı deterjan kullanıyorum ek olarak karbonat koyuyorum deterjan gözüne bembeyaz çıkıyorlar.
baloglum2 Lightning bir kalıp beyaz sabunu rendeliyorum.Bir kaba koyuyorum.Her beyazları yıkadığımda çamaşırların üstüne bir avuç bırakıyorum.Deterjan olarak da yoz deterjan olmasını tavsiye ederim.Bembeyaz oluyor çamaşırlar.Ayrıca beyazlara renkli yumuşatıcı koymuyorum.Mavi,pembe gibi yumuşatıcılar renk bırakıyor üstünde.
PortakalliKahve Lightning omo active kullanıyorum deterjan olarak. Çamaşırların üzerine karbonat koyuyorum ve ıslatıyorum en az 1-2 saat.Tertemiz çıkıyor. Bir de burada bulaşık tableti atıyorlarmış görmüştüm bende denedim yağ, ter,deodorant izlerinde başarılı
Busegokce Alo, Bingo, Peros, Tursil denedim dediğiniz gibi olmadı hiç. Leke çıkarmakta da iyi değillerdi. En son indirimde Persil almıştım. Ve gerçekten istediğimi buldum. Bembeyaz yapması yanı sıra leke çıkarmakta da güzel işlevi.
theAna Oykuaygun denemedim. Renklilerde çıkmayan leke varsa ıslatıp üstüne beyaz kalıp sabun sürüyorum öyle atıyorum iyi geliyor o.