Nur_94 Hanımlar bebeğim 5 ay 28 günlük 1 haftadır falan günde en az 2 en fazla 4 kere kaka yapmaya başladı normalde günde 1 kez yapardı , bir kaç gün sonra kontrolümüz var ama sizlere de sormak istedim bir sıkıntı yoktur değil mi ?
arifekldrm Nur_94 yapıyorsa sıkıntı yoktur zaten canım ☺️ benimki hiç yapamazdı sütüm çok yagliydi sindiremezdi
Ozzlemm34 Nur_94 bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum günde 4-5 kez kaka yapmasıda normal haftada 1 de o aylarda ilk zamanlar her emzirmeden hemen sonra jaka yapardı oğlım şindi 2 günde 1 seklinde yapıyor
okuloncecianne Nur_94 doktorunuz daha iyi bilir tabii ama normal bence. Kıvamı eskisi gibiyse özellikle. Günde beş de yapabilir. Haftada bir de yapabilir 😊
Emine_dnz arifekldrm nasil anladın yağlı oldugunu ben bi türlü anlamıyorum sütüm sarı değil sarimi olması gerekiyor
Nehir7778 Emine_dnz bizimkide iki aylık günde bazen altıyı buluyor.doktora sordum 10 kereye kadar normal dedi.
arifekldrm Emine_dnz kaka yapmadigindan anladım canım süt yağlı olduğundan zorlanıyordu. Rengine de bakmadım ama tam beyaz değildi yani. Ben sürekli sabunla yaptırıyordm her gün
selambensid Nur_94 bizim sevgili doktorumuz der ki ; bir bebek 1 günde 5 kakada yapabilir , 5 günde 1 de kaka yapabilir ☺️ Bence endişe etme 🙏🏻🥰
HerseyimM54 Nur_94 10 dan fazla kakasi yoksa ve sıvı açık sarı değilse zaten korkulacak birsey yok cok normal aklınız kalmasın doktorunuza danışın ama birseyi yok gayet sağlıklı hatta ne güzel zorlanmadan çıkarıyor kuzum,❤
Minikkusuumm Nur_94 sadece mama aldigi halde 1 gün yapar 1 gün yapmazdı 5 buçuk aylık oldu mama içmesi biraz azalmasına rağmen gündü 2 3 kere kaka yapiyo bende merak ediyorum