Honeysudem Kızlar erken dogum olmaması için serklaj olup bebeni kucagına alan varmı abdiminal serklajherkese yapıyolar mı
JackDaniels Honeysudem Ben 23.haftada vajinal serklaj oldum canım açıklık sebebiyle. 32.haftada doğum yaptım. 25 gün yoğunbakımda yattı Şuan 5.5 aylık bebeğim çok şükür iyi. Sen kaç haftalıksın?
egeninanns Honeysudem 12. Haftada oldum . Daha önce 2 düşük 1 erken doğumum vardı . 36 . Haftaya kadar dayandı oğlum . 1 hafta kuvözden sonra çok şükür aldık kucağımıza
Honeysudem JackDaniels bende 22 haftalık oglumu kaybettım 2 ci de serklaj oldum kızımıkucagıma aldım 11 aylık hamd olsun 12 gun kuvezde kaldı iyiyiz çok şükür 2 ci bebek istiyorum ama korkuyorum serkjladan dolay
JackDaniels Honeysudem Başın sağolsun Allah sabır versin🙏🏻 Ben doktoruma sorduğumda 2.gebelik olduğunda önlem olarak 12.haftada serklaj atılır yine dedi. Hani yine risk olabilir ama olmayabilirde dedi
Honeysudem JackDaniels serklaj bendede 12 haftada atıldı 8 ay hep yattım yatıcaksın ama 2 cocuk olunca nasıl yatıcam bilmiyorum sürec nasıl olcak bilmiyorum kokrkıyrum
egeninanns Honeysudem uzun bi süre düşünmüyorum . Hamileliğimin tamamı yatarak geçtiği halde kanamam hiç durmadı . Sürekli hastanelerde yattım .
Twinsss Ben ikiz hamileydim 15 haftada serklaj oldum 31 . Haftada suyum geldi. Enfeksiyon bebekler risk olduğu için acil sezarYna alındım 26 haziranda cok şükür bebeklerim kuvezden çıktılar 1 haftadır evdeler