Cansuukoosee Anneler bugun 4.ay aşısı için sağlık ocağına gittik ordali hemşire kilosu düşük dedi 6 buçuk kilo dogum kilosu 3050🥺 dışardan bakıldıgında zayıf durmuyor hatta iyi kilosu diyolar anlmadm gitti onlar çokmu abartı kilo istiyor 😏
Yamanikomm Cansuukoosee sordunuzmu neye gore dusukmus kilosu😃 bmce hemsirelerde ne dediklerini bilmiyolar
Brrrkkk Cansuukoosee Bizim 6200 du gayet iyi kilosu demişlerdi belki 3. Ay kilosuna göre 4. Ay çok kilo almadığı için demiş olabilirler 3. Ayda kilosu kaçtı
ikizbabymom Cansuukoosee ben artık mama şirketleriyle işbirliği yaptığını düşünmeye başlıycam el insaf 10 kilo mu olacaktı bebek ne bekliyolar
Cansuukoosee Yamanikomm berenduha bende üzülüyorum böyle deyince çünkü bize iyi geliyor cılız biişi değilki hem sağlıklı olsun 100 gram bile ortalama düşük olsa hemen zayıfffff 🥺
berenduha Cansuukoosee maşallah gayet iyi bence canım sıkıntı yapma üstelik her şeyden önemlisi sağlıklı olması bence ♥️
berenduha Cansuukoosee 3.aydan sonra kilo alımı yavaşlar zaten canım doktorun daha sağlıklı bilgi verir ☺️
Brrrkkk Cansuukoosee evet gayet iyi bizimde 5500 şu sonra 6200 oldu gayet iyi gelişimi dediler doktorda aynı şekilde iyi olduğunu söyledi
serpil1 Cansuukoosee çok iyi doğum kilosunu 2 ye katlamış dağa ne olsun aşık mı ne o hemşire aklı havalarda sanırım
Nesrincente Cansuukoosee ayda en az 500 gram almalıymıs ebe bana oyle demisti bızde 3bucuk dogmustu 7bucuk civarıydı