Mutluluk_ Merhaba son 1 haftadır bulasıklarimda kir kalıyor az da olsa lekeli eskisi gibi temiz olmuyor binden aldığım bulaşık tabletini kullanıyorum finish tuzunuda neden böyle yardımcı olun lütfen ❤️
Lenagazel Mutluluk_ bulaşık makinası temizleyicisi kullanıyormusunuz 2 haftada bir bu şekilde temizleyebilirsiniz yanı sıra parlatıcı dökün
ZehraSareMom Mutluluk_ Maalesef BİM’in tableti güzel yıkamıyor bi kaç kişi methetti almıştım ama bardaklarımı çizik çizik mahvetti Fairye geri döndüm bide filtresini temizliyor musunuz
Milamoms Mutluluk_ Bulaşık makinesi temizliyecisi alın çalıştirin temizliyor makineyi benimde öyleydi kullandım eskiye döndü
ZehraSareMom Mutluluk_ Belki makineden makineye değişir ama benim ki alt rafın altında yuvarlak bi şey döndürünce çıkıyor
Nisanurayten Mutluluk_ bim in deterjanı öyle yapıyor temiz yıkamıyor kirli kirli bırakıyor deterjanı değiştirin isterseniz
Ddddddd01 Mutluluk_ bende bimin tabletini kullanıyordum bardaklarımi çizdi hep fairy tablet kullanıyorum bide tuzunu parlatıcısı katıyorum ayda 1 seferde makine temizleyici katıyorum bardaklarımi cizmiyor artık