Zeynep97 Kizlar merhaba Ben ogluma masa sandalye almak istiyorum ama montessori olanlar aşırı küçük en az 4 yaşına kadar kullansin istiyorum memnun kaldığınız urun veya sayfa varmi
ErvaMuhammedAli16 Zeynep97 Ben kızıma ikea mammut model masa ile sandalye aldım. Aşırı kaliteli ve kullanışlı. 1 yaşında aldım şuan 4 yaşında öneririm
nur-nr_123 Zeynep97 bn ebebekten aldım Montessori ama bizimki güzel yanı fiyatida uygun Instagram’da çok pahali
EsZe Zeynep97 ikea mammut kullanıyoruz. Memnunum. Bence ahşaplara göre, çocuk üstüne düşerse vs zarar verme riski de daha az oluyor. Hafif, kurması sökmesi pratik. Ben seviyorum
boncukhaniminannesi Guzelkizimbenim bende bunu aldım memnunum valla öyle muazzam para vermeye gerek yok şimdilik
Guzelkizimbenim boncukhaniminannesi aynen öyle ben çok memnunum bide her bebek mama sandalyesi sevmiyor yazık oluyor sonra
boncukhaniminannesi Guzelkizimbenim tabi canım şuan 15 aylık sığıyor sıkıntımız yok zaten dönem dönem oturmak istemiyor büyüyünce oturmaz işimi görüyor şuan için
Busegokce Zeynep97 Ev taşırken Ikea tipi vardı, nakliyatcilar eski evde unutmuşlar çöp diye. Yeni eve tasininca yine Ikea tipi aldım. Ayakları plastik değil en azından demir daha sağlam oturuyor.
ErvaMuhammedAli16 Zeynep97 Hiç bir sıkıntı yok çok güzel etkinlik yapabiliyor. Belki okula başladığında bile kullanabilir 🥰
nur-nr_123 Zeynep97 17 aylık oğlum benm şimdi kullanır bnce çünkü bnm arkdsm var kızı 4 yaşında 5 e girecek hala kullanıyor cnm ☺️