NurayAsel Merhaba güzel anneler sütünüzün kalitesini artırmak için extra kullandığınız vitamin tarzı ilaç falan varmıdır bildiğiniz sütüm var ama çok duru gibi geliyor rengi bembeyaz napmam lazım şimdiden teşekkürler
Kartal_Meltem NurayAsel proteın kalıteyı arttırıyo diye biliyorm .Ama kişiyle alakalıda olabılır.Bebegın kılo alımı normalse sorun etmeyın
MelikeHayrunnisa NurayAsel tahin ve rezene sütü en çok yağlandıran besinler. Günde 3 fincan rezene çayı ve tahin helvası yiyorum sütümü sağıyorum resmen kaymak tutuyor sarı sarı🙈
NurayAsel Kartal_Meltem daha 26 günlüğüz mama meme olarak gidiyoruz uzayan sarılığı var o yüzden mama takviyesi yapmak zorunda kaldım ama sürekli aranıyor mamayı çok vermemeye çalışıyorum günde 3 kez falan
Kartal_Meltem NurayAsel benm ılk uc gün hiç gelmedı tavıkı mama ver ama biberonla verme sırıngayla ver ve süreklı emzır gelmesede cünkü cidden bebek emdıkce o sut gelıyo .su dereotu bulgur pılavı ye
Nurci NurayAsel bütün değil yarım yedim ayrıca yoğurtla karıştığı için etkisini azaltıyor Demişti doktor aylardır öyle yapıyorum kabız olmadı aksine çok yapıyor 😀
NurayAsel MelikeHayrunnisa tahin derken sıvı tahin mi tahin helvası mı bide rezene çayını kendiniz mi demliyorsunuz hazır olanlarından mı tüketiyorsunuz
MelikeHayrunnisa NurayAsel hem sıvı tahin hemde tahin helvası canım. Tahinli cevizli kek yapıyorum ayrıca sıvı tahinden. Rezene tohum olarak aldım aktardan demliyorum
Esracim NurayAsel canım bana ebe dedi hergun et turu ye ve yumurta kalite artsın diye. Sonra tahlil yaptırdım kolesterol yükselmiş. Doktor haftada bire düşürdü eti. Yumurtayı da üç güne. Bende anlamadım valla