HeartShapedGlasses 9 Ay 8 günlük bir oğlum var. Emekleme sürünme yok. Desteksiz oturuyor fakat hemen sağa sola devriliyor. Normal mi doktor gelişimi iyi diyor ama ister istemez aklıma takılıyor
biregesevdasi HeartShapedGlasses Desteksiz oturuyor fakat hemen sağa sola devriliyor. Bu ayda tamamen desteksiz oturması gerekli dengesini sağlayamıyor galiba başka doktora götürdünüz mü
Deletedmom0099 HeartShapedGlasses benim kızım 9.5 aylık emekledi 7 aylıkken desteksiz oturmaya basladı ama yinede devriliyodu 8.5 aya kadar arkasına devrilirse kafasını vurmasın diye yastım koyuyoduk ne kadar fazla oturtursanız o kadar sağlam oturuyolar 😊
KoalasMom HeartShapedGlasses 9. Ayda desteksiz oturması beklenir, emekleme gelişim göstergesi değil fakat oturmaması sıkıntı gibi ama doktoru normal demiş
Annesibebek HeartShapedGlasses beyin, vücut geliştiren oyun gurublarina götür faydasini göreceksin … bebeginiz biraz yavaş ilerliyor gelişimsel bol bol yerde karin üstü birakin ama oyun grublarini tavsiye ediyorum nerde yaşiyorsunuz?
HeartShapedGlasses biregesevdasi oturuyor ama 1-2 dk içinde devriliyor şuana kadar başka doktora götürmedik
HeartShapedGlasses Annesibebek yaklaşık 3.aydan beri sık sık karın üstüne yatırıyorum zaten kendisi dönüyor sürekli karın üstünde duruyor ama desteksiz oturduğu zaman 1-2 dk içinde geriye sağa sola devriliyor. Eskişehir de yaşıyorum ama Antep e gideceğiz birkaç gün sonra
Deletedmom_29 HeartShapedGlasses oğlum o zamanlarda desteksiz oturmaya başladı bir ay içinde tam oturdu. Tam oturunca sürünmeye başladı 10 aylıkken
Nltka HeartShapedGlasses bol bol mama sandalyesinde oturtun . Devrilecek sakatlık çıkaracak bir şey olmadığı için desteksiz oturmayı öğreniyor
ErdoganEda HeartShapedGlasses benim kızımda öyle dün kendi kendine yattıgı yerden kalkıp oturdu emekleme bizdede yok daha oturduğu zamanda safa sola düşüyor
assd15 HeartShapedGlasses 9 aya kadar desteksiz oturması gerekiyor.Siz bebek otururken bol bol oyun oynayın dikkatini çekin , bide eline başının seviyesinde oyuncak verin almaya çalışsın o şekilde sırt kasları kuvvetlenir ve daha rahat oturur