Mom356 Kızlar dünden beri orta tuş hiç bir şekilde çalışmıyor ya bende şu an assistive touch ile kullanıyorum başına gelen var mı ya
ikibalannesi2 Mom356 Orta tuş ölmüş artık yaptırmanız gerekiyor orjinali çok pahalı çakmasın da parmak okuma iptal oluyor direk tuş olarak kullanıyorsunuz
birprensannesi0208 Mom356 orta tuş iptal olmuş 🙂 benimde başıma geldi aynısı değiştirdim ben birkere bozulduysa devamı geliyor maalesef
Deletedmom_36 Mom356 bir baktir istersen telefoncuya yada kolanyayla sil😅😅umut fakirin ekmegi be ozge☺️☺️
Mom356 Deletedmom_36 eşime msj attım çalışmıyor diye yaptırcam demiş inşallah ikna ederimde yeni telefon aldırcam😂
Mom356 Birkucakmutluluk bu aklıma geldi zaten kızım yaptı hep bastı bastı birde geçen ağzına sokmuş son anda gördüm içine su kaçmış
Deletedmom_36 Mom356 Aldir kiz dogum hediyesi olsun😅bende degistiricem hayatimda 2 senedir ayni telefonu kullaniyorum simdiye kadae normalde coktan degistirirdim ☺️☺️
Deletedmom_36 Mom356 2 el temizse kullanilabilir canim bende kullaniyroum☺️Esimin arkadasi telefoncu gercekten cok temiz telefonlar aliyoruz kendisinden degerinin 2 3 bin altinda☺️☺️